2010. jan. 28.

Megint elmélet

Okézsoké! Újabb alapigazságok a láthatáron...
Szóval az alvás és evés összefügg...
Az az érdekes, hogy még anyatejes korszakában ijesztően sokat képes volt aludni kaja nélkül is (pont ez volt a gondunk), most meg... Tegnap délután 40 perc lett a nemebédutáni alvása, majd este annyit evett, hogy le sem merem írni, és ennek eredményeképp újra csak egyszer kelt fel éjjel.
Azt is nagy büszkeségemre, ugyanis bementem 3/4 11-kor, mert sírt. Ő szokásához híven ott üldögélt hüppögve az ágy közepén. Az ágyhoz értem, meglátott, hasravágta magát és elaludt. Mindezt persze keresztbe az ágyon, de szerencsére 1/4 7-ig nem zaklatta fel ez a tény (direkt nem fordítottam meg, jó az úgy, ahogyan ő egyedül csinálta.)
Az persze a nagy kérdés, hogyan oldjam meg azt, hogy egyen is normális kaját (mert a vacsi az irdatlan mennyiségű bébiétel volt...), ez meg nem kóser, hogy ezen él... (Inkább a mennyiség miatt.)
Na mindegy, ma kínomban a túrógombócból csinálok neki is, ami az én ebédem is lesz. Hátha ezzel lesz egy 1,5 órás délutáni szunya... Ha lefikázza, akkor tudjátok: repül az erkélyre egy etetőszékes, előkés kislány... (nyakában az "ingyen elvihető" táblával. )

4 megjegyzés:

  1. jóvanakkor....!kaja ügyben én ma vesztettem el a türelmem végleg!!!mondtam apának,hogy kilógatom az ablakon,ő szépen kérte,hogy ne most,mert szakad a hó!a gyerek az egyetlen kaját,amit nyűg nélkül megeszik egy hete,azaz a tízórait,most köpködte szét...szóval apa szabin van,ma etesse ő,mert én a gondolattól kivagyok:)

    VálaszTörlés
  2. Huhh, mázlista ez a Bazsi, hogy megúszta... :D Én nem aggódnék addig, amíg jókedvű és még alszik is. Akkó nem eszik... Én így állnék hozzá, de mint olvastad, valószínű, hogy nálunk összefüggésben áll az alvással. Így nem játszadozhatok sokat. De tudod, majd megnőnek... :D

    VálaszTörlés
  3. Elviszem az erkélyre tett gyönyörűséget, nyakában a táblával.

    VálaszTörlés
  4. Még ne raktam ki, de csak idő kérdése...

    VálaszTörlés