2010. jan. 23.

HJ

Ma reggel felkelés 8-kor, este lefekvés 1/2 9-kor közte röpke 1/2 órás alvás (gyereknek boldogság, anyjának hajtépés...)
De bírta... Tököm ki a tudattól, hogy alig aludt, de ő vigyorogva bírta...
Kaja ügyben újra krach... jelenleg úgy etetem, hogy kölesgolyó kiborítva a tálcára, ő azt csipegeti, én meg közben a kanalával néha a szájába tolok egy kis kaját.
A többi, korábban ismertetett módszer nem jön be... Csak este variálok így vele, amúgy nem érdekel mennyit eszik, csak valamennyi kerüljön az arcába (este viszont szerintem jobban alszik, ha tele a pocója, így az az étkezés kiemelten kezelendő.) No sebaj, volt vagy 5 jó napunk kajatéren! (Tegnap amúgy odáig fajult az ebéd, hogy hörgés, vadulcsapkodás, üvöltés, köhögés majd hányás... No, há' cuki a gyerek!)

Délután vendéghegyek (összes fellelhető nagyi, meg egyebek). Lássuk be, nem olyan gáz az, hogy 1/2 3-tól 1/2 7-ig helyetted szórakoztatják a kölyköd és te egy kicsit el tudsz szakadni az "Igen, az a kacsa! De okos vagy!" és a "Mondd pápá! Jajdeügyivagy!" típusú kommunikációtól! Tisztára felfrissült az agyam, komolyan!

2 megjegyzés:

  1. Mi is nyűglődünk az evéssel. Mostanában Marcinak is az üveges kaja csúszik, így felleltem az összes lehető akciósat, bevásároltam és most azokat nyomjuk. Vagy csak a főztöm nem ízlik neki-e??? :o

    VálaszTörlés
  2. Na, nem semmi... Viszont én ott végeztem a bébikajákkal, amikor kettőt követelt a bolognai spagettiből. És majdnem beverte mindkettőt... Na aztán itt stop! Most fele bébikaja és összekeverem fagyasztós cukkinivel vagy rizzsel vagy akármivel...

    VálaszTörlés