2010. jan. 14.

Tonhalkislány

Nos, anya úgy gondolta, hogy majd én jól elleszek az etetőszékben, amíg ő valamit kotyvaszt. Hát jó, most olyan engedelmes hangulatom van.
Miután tegnap délután a 2,5 órás alvásom azért csak 2,5 óra lett, mert apa felvert, amikor hazaért, és az éjszaka is csak egyszer keltem fel, 6-kor és utána 8-ig még szunyáltam, egye kutya, anya még kap ennyi kedvezményt.
Szóval leültem az etetőszékbe, ahol megint tonhalas szendvicset kaptam, mert azt öléggé komálom.
Aztán anya elfordult és foglalatoskodott valamivel...
Én meg rájöttem, hogy a tonhalas-vajas krém csak a kenyér egyik oldalán helyezkedik el és könnyen lenyalogatható. Így a nagyját lenyalogattam. Majd unatkozni kezdtem. Először elkezdtem dobálgatni lefele a földre a megmaradt kenyérdarabokat.
Aztán persze rettenetesen elkezdett viszketni a hajam, így azt több irányból megvakartam, majd rájöttem, hogy lehet, hogy álmos is vagyok (vagy nem?) és megdörzsöltem a szememet, szigorúan úgy, hogy apró tonhaldarabok rebegjenek a szempillámon és ha lehet,a szemöldökömön is.
Később úgy éreztem, hogy elérem a lábam végét és a kezemet meg tudom törölni a zoknimban. Meg is tudtam!
Mindez gondolom nincs összefüggésben azzal, hogy anya ma mégis el akar vinni tanácsadásra délután és az má' milyen kaffa lenne, halszagúan beállítani oda, mi?

2 megjegyzés:

  1. jaj,potyognak a könnyeim!jó fej a lányod,de tényleg....megérdemlitek egymást!:)(én UTÁLOM banánt,még szagától is hányok,de komolyan,de azért hősként minden nap adok Zsabinak,szigorúan kanállal és ő csak a banánt szokta kikapkodni a szájából és a hajába és nyakába és fülébe és mindenhová nyúlkálva....ezért már mindig felhívom apám délben,finoman érdeklődve,hogy mikor jön haza,mert mostanában Zsabi akkor kap banánt amikor az apja adja neki...:)

    VálaszTörlés
  2. Megérdemlem, hehe, ez jóóó... :D
    Pedig a banán akkor az igazi, ha beleköt a babahajba!! :D

    VálaszTörlés