2010. jan. 28.

Örömhírek

Muszáj egy ilyen kategóriát is nyitnom, mert Laci sajátos véleménye szerint, aki a blogomat olvassa és még nincsen gyereke, annak ezek után nem is lesz...
(Na, mondjuk ez is megér egy misét, Laci meg az ő véleménye... Szerinte ugyanis nem szabad(na) a babakocsival csúszkálnom a jégen, mert elesek, szerinte a kelt tésztát rosszul csinálom, hogy meleg helyen kelesztem és hidegen kellene és a besztof... szerinte a kozmetikus egyszerűen parasztvakítás...)
Szóval annyira nem kéne megijednem a vélemyényétől, asszem. De egye kutya, boldogságok:

Eszterünk pár napja rendesen is ül. Én komolyan azt hittem, hogy ez nálunk már nem fog bekövetkezni (ugyanis eddig a térdelésből beülős W ülésben üldögélt csak). Ez annyiból volt gáz, hogy nálunk olyan hírből sem volt, hogy állásból lehuppan popóra. Vagy kézzel lekapaszkodott térdelésbe vagy ritkán ugyan, de egyensúlyvesztés esetén a "hátra krumpliszsák" módra jöhetett csak szóba. Így azonban már néha végre seggrecsüccs van. Ez király!

A másik remek mutatvány: lemászik egyedül az ágyról! A dolog azért óriási örömhír, mert fel még nem mászik. Így ez ügyben azon szerencsések közé tartozhatunk, akiknek a kölyke már le tud majd mászni, ha egyszer felmegy. Most még azért nem olyan stabilan jön le, de nagyon cuki, ahogyan a kezével tapicskolja a semmit, érezvén, hogy itt bibi van és akkor megfordul és elkezd letolatni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése