2010. márc. 22.

Haute couture

Mostanában kicsit elszalad velem a ló az öltöztetés terén.

Először is kezdjük a lent látható babakocsi képpel. Há' mi az a gyerek lábán? Csak nem egy mamusz?
Há' de! Csini, nem csini, a méregdrága kocsicipő olyan jól funkcionál, hogy az szenzációs!
A babalábra 20 perc kíntorna árán lehet felrángatni, mert bakker fűzős, de a cipőfűzője kisebb, mint maga a cipő, így nem ér végig. Majd amikor vérrel-verejtékkel felrángattad a szegénykölyke lábára (aki eddigre már a "jóanyádat csinálsz!" arckifejezéssel duzzog a pelenkázóasztalon), rájössz, hogy mire kézben a babakocsihoz viszed a cipőt gyerekestül, addigra félig lecsúszik róla újra. Szóval viva mamusz! No ez sem a legstabilabb darab, de kb. 5 perccel tovább bírja, mint a kocsicipő.
Egyéb gyerektulajdonos társak joggal kérdezhetnék, hogy de mégis milyen kocsicipőt vettem. De maradjunk annyiban, hogy szart!

Erre megoldás a következő modellünk:



Jaaaa, hogy az egy csíkos rénszarvasos kocsicipő pöttyös harisnyával?
Hát az!
Szóval megabizniszt csináltam. Tescoban volt egy rénszarvasos, hosszú ujjú body extraakcióban. 800 Ft-nak volt írva a szett (body meg a kiscipők), de engem csak a body érdekelt. A "minta úgysem látszik" alapon, nekem mindegy, hogy rénszarvas vagy a kockásfülű nyúl van rajta . Aztán a motyó a pénztárnál már csak 500 Ft volt!
Na tudjátok mit? 500-ért viseljük is!!

A harmadik modell pedig a csodálatos, amúgy extracukifejű Esztike, akin látható a csodacsini sapi mellett egy retróbody és egy kantáros farmernadrág, mint a "nempontösszeillő" öltözék védjegyei...



De legalább színben harmonizálnak...

4 megjegyzés:

  1. Hali!
    Csini Esztike!! Mesinek is van ilyen sapija, csak már kinőtte:)

    VálaszTörlés
  2. Dekááár, pedig halálosan jó!! Mondjuk letépi magáról de addig az 5 percig, amíg rajta van, kafa! :)

    VálaszTörlés
  3. Én ma állok neki megkötőt varrni a tavaszi sapiKra. Merthogy 2 is van ám már :p, pedig még félig tél van, és éljenhurrá Efe mostmár 2 másodpercig sem hagyja őket magán. :( Konkrétan az egyiket még rá sem tudtam adni normálisan. Brühüühüüü... :(

    VálaszTörlés
  4. Ne brühühüüz, én még varrni sem tudok olyan kötőkét rá! Konrétan nem nagyon ismerem fel a tűt és a cérnát sem... :S

    VálaszTörlés