2010. márc. 16.

Efe&Elif&Arif meeting a hétvégén

A hétvégén azonban legalább pár órára megtörte a megaszenvedést az, hogy Elifékkel találkoztunk!
Amúgy is király volt, mert a Granadában "nyaraltak", és szombaton elhívtak minket is a játszóházba (ami kétszer akkora volt mint a nappalink és dugig játékkal), mondanom sem kell, hogy mennyire szórakoztató volt (főleg Lacinak, akik azzal kezdte, hogy végignyomogatta az összes fellelhető zenélős játékot). Node a srácok olyan cukik voltak, hogy csak na! Efe először odaadta Esztinek a maciját aki ezt egy puszival jutalmazta! Hát na, cukkancs volt mindkettő, az tuti!

Aztán vasárnap még hazaút előtt eljöttek, ami szintén jó volt, mert Elif nem hiszed el, de előtte is unalomszenvedésnyafogás, meg utána is.

Mondjuk Elif férje mellett gyerek nem unatkozhat! Én nem ismertem ezt a fajta török mentalitást, de Arif amit művelt az szenzációs volt! Bohóckodott, folyamatosan szórakoztatta a srácokat. Olyan sikere volt Esztinél, hogy a végén neki is rángatta a gatyáját, hogy vegye fel. Hoppá!

Az a ciki, hogy eltűnt a képfeltöltés ikon... He?? Szóval azt majd később.

2 megjegyzés:

  1. No de Eszti még Efével is fel akarta vetetni magát, szal lehet mégsem olyan nagy érdem ez Arifnak... :D
    Szupik voltak a meetingek, mi is franya jól éreztük magunkat! Köszönjük a sütit és az extrabiotartósítószermentes itókát is. :*
    Azért lehet nem imádnál minket most ennyire, ha az az indításként földrehullajtott kakáspelus mégiscsak inkább töltelékkel lefelé érkezik a padószőnyegre. :)

    VálaszTörlés
  2. Hehe, tényleg... Még jó, hogy Efe nem hagyta magát befűzni... :)
    Kakispelus meg mááázli vóóót! :DD

    VálaszTörlés