2011. ápr. 10.

4D

Noés a 4D. Na az nagyon király volt!

Már eleve jópofa benézni a pocakba, mi folyik odabent, de egy csomó megnyugvással is gazdagodtam (olyan alap dolgokon kívül, minthogy Petike minden keze/ lába és ujja megvan) Érti remélem mindenki: Petike... (Beadtam a derekam, na, Laci nyert.)

Szal kiderült, hogy azért ekkora nagy a hasam, mert jóval több a magzatvizem, és amikor ezek után rákérdezett a nőci, hogy nem húzódik-e sűrűbben, akkor végképp boldog lettem. Merthogy de. Csak azt hittem, a nempihenés az oka, de közben mégsem. Hanem a sok víz+méret. Szóval most már csak emiatt is jobb az élet.

Petinek nagy a haja, és van nagy bicepsze. Ennyit sikerült megtudni. Illetve, hogy nem várható korábbra (mint anno Eszti volt), mert méretei alapján teljesen a számítottnak megfelelő. Így, ha minden jól meg, akkor júl. 11-ig simán kihúzom.
És a nőci szerint meg sem áll 3400 grammig. Háááát, ezen hüppögtem egy kört, mert Eszti 2950-je úgy megfelelt volna most is, de amikor ezután Misibácsi mesélte kisDani megszületését 4300 grammal, akkor úgy gondoltam, inkább befogom. Jó lesz ez akkorának, amekkorára sikerül.

Szóval ennyi, a kölök amúgy szép és cuki, a 4D-s képen pont úgy néz ki... mint hmm... bármelyik hasbanbaba.

6 megjegyzés:

 1. Csak ne ragadjatok meg ott, hogy Petike... az annyira nyünnyi-bünnyi. :) Peti, Petya, meg mittomén, még milyen nevet kap majd úgyis az egyéniségétől függően. Persze nem az enyimé, de azé' jó beledumálni. :) És jó választás. Éljen Laci! (No meg te is, kedves barátnőm, hogy beadtad a derekad! :))

  VálaszTörlés
 2. Péter szép név:)és így megmaradt nekem az Ákos:Pa július 11. meg szép nap születésre,az a névnapom!!:)

  VálaszTörlés
 3. Kata Peti lett volna, ha fiú lett volna, szóval jó kis név ez!!!

  VálaszTörlés
 4. Nóri, igen, viheted az Ákost (de mint mondtam feleslegesen izgulsz ezen kislánnyal a pocakodban! :D)
  Nos Renátám, ezt már letárgyaltuk éppen 2,5 éve egy Esztike kapcsán! :P (A Petya azért bendzsó.)
  És jéé, nem tudtam, hogy Kata fiúban Peti lett volna! Dejó!

  VálaszTörlés
 5. Nanana, az én öcsém Petya, és nem bendzsó!!!
  A Peti szééép!!!

  VálaszTörlés
 6. Nyugalom Amikám, nem is a "Petya" emberekre gondoltam, hogy bénák, csak a becenévvel nem vagyok kibékülve. ;-)

  VálaszTörlés