2010. aug. 16.

Alvás-babamúzeum-jacuzzi

A nyaralásunk eddig hol tragikus, hol komikus, hol meg pörfikt-tökéletes!

Tragikus, mert szaroltunk este egy órát, hogy hol altassuk szerencsétlen kölyköt, hogy ne legyen világos, ne legyen zajos és kellőképpen távol legyen tőlünk. Na most már sejtjük, hogy a folyosó nem volt megfelelő választás.
Így Eszti este egy röpke fél órás sírással aludt el, ami miatt mi meg sem mertünk mozdulni a szobában, kb hajnalig. És reggel már 7-kor fel is kelt...
Így Lacival a kipihent jelző alsó sávját sem érjük el. Bár most mindenki alszik...
Jelenleg konyhát próbáljuk a délutáni alváskor. Végülis már megvan az 1.5 óra, így lehet, ez lesz a sikeresebb hely...
(Néha megijedek magamtól, mennyire el tudok szenvedni ezen a gyerekalváson, dehát ez van.)

Komikus, mert Laci benyomta az unalmast és nem akart velem először az egeregyi borospincékhez (mert 1.5 kmre vannak), majd a vasalómúzeumba jönni, mert ő céltalanul sétálni akart. Aztán kitalálta, hogy menjünk el inkább a babamúzeumba Keszthelyre. Mintha nem lenne mindegy!
Miután ezt kitököltük egy megajólkinéző, ámde megaszar (sziruphegyekkel felöntött) kávé mellett, egyszerűen jól hazaszaladtunk, mert eleredt az eső. De amúgy keményen!

És pörfikt-tökéletes, mert amióta Eszti alszik, én először beseggeltem az infraszaunába, majd úsztam a medncében, szétverettem a bal vesémet a jacuzziban. És úsztam még egyet és szigorúan agyleépítettem Stephen Kinggel.

3 megjegyzés:

  1. Háát, ezen a vasalómúzeumon szétröhögtem, az agyam :)) Izgalmas lehet :))

    VálaszTörlés
  2. Holnap indulunk mi is, így ma volt "A nagy pakolás". Ilyetén vasalót egy hétig nem akarok látni (minyimum), szal ki ne találd nekem, h majd ott talizzunk :DDD

    Ui. alvástól én is f.s.k ám :S

    VálaszTörlés
  3. Van itt Keszthelyen a sétálóutcánál rádió és tv múzeum meg erotikus panoptikum is!(egyikben sem voltunk)

    VálaszTörlés