2010. jún. 28.

Karos

Ejejj, megérkeztünk vala a nyaraldába.
Nagyon király, fullos minden.

A tökéletes nap Eszti nem éppen tökéletes hajnal 7 órás ébredésével kezdődött. Emiatt Simontornya előtt 10 perccel be is szunyált a kocsiban (mameszhoz mentünk ebédre, meg megpihenni pár órát), így az utolsó kilómétereket 20 km/h-s sebességgel és vészvillogóval tettük meg. Elég veszélyhelyzet az, ha a gyerek felébred 10 perc szunya után, nem?
Aztán ahogy elindultunk, újabb kör szunya a kocsiban, és ébredés 10 perccel érkezés előtt. Tökéletes!

A többi okés, becsekkolás, azonnal rögvest strandolás, szauna-feltérképezés.

A jelentősebb történések:

- Pár óra ittlét után sikerült a gyerek fejét bevernünk a kádba. Az egész egyértelműen Laci hibája, aki képes volt a vizes fürdőruhás Esztert beültetni a homokba annyi idő alatt, amíg én megnéztem, milyen szaunák vannak (amúgy nagyon klafffák!!).
- A svédasztaltnál szerintem meglátják, mit művel a gyerek, tuti megszüntetik a korosztályi ingyenességet... eleinte hallal és valami zsemlegombóccal kezdtük, majd a "hagyjálmárenni" tükrében megevett egy adag sült krumplit, egy banánt, és 30 dekányi sajtot...

Majd olyan boldogan rohangált séta közben, hogy öröm volt nézni! (Ja, mert sétálni muszáj volt elvinni, ennyi kaja után csoda hogy nem esett hasra a saját pocak-súlyától.)

Jelenleg az ágyon ugrál, ledobálva az összes párnát és mindent! Szóval happy a köbön!

4 megjegyzés:

  1. Jól látom a fotókon, h a Karos-Spa-ban vagytok? Mert ha igen, akkor Óóóó-jeeeee, az tuti h mi is visszamegyünk eccer :-)))
    Esztercicc meg továbbra is egy Tündérke!!!
    Jó pihenést!

    VálaszTörlés
  2. Köszi Hajnika!
    Magdikám, bizabiza, és szerepet játszott ám a döntésünkben az, hogy korábban már óójejejeztél! :D
    Télleg!

    VálaszTörlés
  3. Örülök :-)
    Éljen a csokisgolyóscucc :-))))

    VálaszTörlés