2010. jún. 27.

Indulamandula

Holnap jejejeee, indulunk nyaralni! Zalakarosra.

Tegnap elmentünk az olasz étterembe, az naggyon kafa volt, aztán persze kávézgattunk az Angeloban, aztán meg éppen arra ragadtattam volna magam, hogy el legyek ájulva milyen klafa WC-jük van(valami csoda, de még sosem voltam pisilni ott), amikoris kijövet nem volt szappan. Egy csepp sem. Így az nem volt jó, de ezt ellensúlyozta, hogy a profiterrol annyira-annnyira nyammmi, hogy csak na! Mindez grillázságyon! (Tudjátok, ami miatt hazáig olyan érzésed van, mintha a fogorvos kétszer akkora tömést tett volna a fogadba, mint szükséges.)
Ja, mindezt ohne gyerek ám....

Anyu nem tudta délután a kismajmot játszótérre vinni a zuhogó eső miatt, ami miatt a boldgság minimálisat csorbult, de sebaj, így is nagyon jó volt a nap.

Ma a fél háztartás plusz egy már bepakolva. Jesszusom a gyereknek annyi a cucca, mint 3 felnőtté. (Mert mi van: ha hideg lesz/ meleg lesz/ nem lesz törölköző/ leeszi a ruháját/ homokos lesz a ruhája/ esetleg kinövi az nyaralás ideje alatt és egyéb végtelen számú verzióval számolva is gyakorlatilag az egész ruhatár a bőröndben várakozik.

Szóval mi holnap el, ágyő pá!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése