2010. ápr. 8.

Murphy

- A futár garantáltan akkor jön, amikor te úgy döntesz, hogy márpedig lelépsz fél órára kölyköstől, hogy aztán tutira babakocsival rohanhass haza, mert már a lépcsőházajtóban vár.
- Az imént említett kölyök, aki nagyon élvezi a "babakocsival futás" nevű anyakínzó játékot, tutira a felmosás utáni következő étkezésnél csapja szét a lehetőleg szaftos, de mindenképpen undorítóan csöpögő étket a konyhapadlóra.
- A kiba* Family Frostos autó akkor jön a legkésőbb, amikor te korán le akarnád fektetni a gyereket, hogy a postára még zárás előtt elugorhassatok.
- A csokimarcipánszív akkor a legfinomabb, ha úgy eszi meg a gyerek, hogy anya elmondhatja magáról: "a) dehát az ölemben ült, b) észre sem vettem hogy elvette, c) ráadásul a csomagolópapírt is ette..."

1 megjegyzés:

  1. Ilyen ölembe ült sztori nekünk is van. Vacsoráztunk és az apja ölében ülve kapott egy sült hasábburgonyát, hogy csócsálgassa, én meg velük szemközt ültem. Mire észbekaptunk a gyerek kihányt vagy négy egyben hasábburgonyát. Ennyit a figyelmes szülőkről!

    VálaszTörlés