2010. ápr. 19.

Fognövesztés minősített esete

Ez csak egy hülye jobb felső kettes. De folyamatosan nyíííííg...
Ááá, nem... Nem megy az agyamra... Cseppet sem...

Először is szénné szívattam magam egy délelőtti zuhogó esős sétával. Eszti megaszenvedésben (sajnos két napja minden alvásából sírva kel fel, így valami bántja az biztos), gondoltam, megyünk egyet sétálni. Igaz, hogy zuhog az eső, de van esővédő, oszt csá.

Na jaaaaa... Eszti tépi az esővédőt, aztán rugdossa a lábzsákot, majd visít a babakocsiban. És még csak a Jakóig jutottunk.
Aztán rányitottam az esővédő ablakát, amitől az eső frankón beesett és eme sokkhatás eredménye: nagy csönd. Kafa, akkor ázzál baba!
Kicsit ázott, de legalább abbahagyta a szenvedést.
Aztán hamar újrakezdte, de legalább 5 percet nyertünk..

És mindezt miért? Hát mert akciós volt a Rossmannban a babajoghurt. És a Rossmann is azon klassz üzletek egyike, ahol az akció napján délutánra már nem nagyon van az akciós cuccból, így mindent a 350 Ft-os Humanáért!
(És igen, még mindig vannak ellenérzéseim a hűtés nélkül szeptemberig elálló joghurttal kapcsolatban, de legalább E-mentes... Na ezért.)

A helyzet itthon sem volt rózsásabb.
Tereget(nék), de :
Brümbrüm... Motorozni szeretnél?
Akkó motorra fel (amellyel amúgy hihetetlen haladást értünk el a hétvégén: már 10 perc alatt elér vele a szoba egyik végéből a másikba. ) Aztán szenvedés, leszállsz? Igen, le... Megy hintalovat nyomkodni. Hintapacizol? Vigyor, nanaá!
Aztán fél perc múlva le, és vonult a lábamat bőgve rángatni... Satöbbisatöbbi...

Ódeszépazéééélet!

Most lefeküdt. Röpke 3/4 óra alatt aludt el... Na ez is király! És úgy, hogy az etetőszékben már borult le a feje, aztán az ágyban minduntalan kijött alfából. Szóval nálunk király a buli!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése