2010. ápr. 3.

Cipő

Csütörtökön biza megvettük Eszti első igazi cipőjét.
Na nem kell megijedni, erre nem azért került sor, mert gyerkőci hirtelen reggel felkelve járni kezdett, hanem mert kocsicipőben még a babakocsiból sem nagyon tudjuk kivenni és a földre tenni.
Így elmentünk megnézni a gyógytornász által tökajánlott (ámde "annyira nem szép"-nek minősített) cipellőket. No és vettünk is egy kis szandit.

Dr Leo cipő, suppinált talppal (hehe, hogy megjegyeztem, mi Hajnika? )
De megjegyzem, ekkora méretben nem nagyon láttam még csúnya cipőt, így a mi szandálunk is egy sima egyszínű gyerekcipő. úgyhogy nagyon megnyugodtam, hogy nem gáz kinézetű, ahogyan arra a gyt. célozgatott. Huhhhdejó!
És a besztof: Laci egészségpénztára fizeti. Jipppii!!!
Szóval megvettük a cipellőt, mert mint kiderült, Esztikénk lába oly kicsike, hogy az eladó szerint "ááá, ez a szandi elég lesz neki egész nyáron", és itt most a legkisebb (18-as) méretről beszélünk... Úgyhogy addig csak elindul és egyáltalán nem baj, hogy szokja az érzést, mert tényleg bazi kemény a talpa és szegénykém olyan hülyén is lépked benne.

Node szerencsére a "cipő a lábon" érzés nem idegen Esztitől. Tegnap kihalászta az egyik szandit a dobozából, leült mellé, letépte a zokniját és elkezdte felhúzni a cipőt. Persze segítettem neki. Alapból persze zokni vissza, mert a te korodban édeslányom a "szandihoz zokni" még nem fullgáz! Aztán mehetünk is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése