2011. máj. 19.

Luxus anyunak

Hogy mi van? Luxus ezerrel!

Hihetetlen élményeim vannak a mai napról.

Csodálatos, fantasztikus, és irigylésre méltó (na jó, ez csak az anyuka-köröknek...)

Ma is elkísértem a bandát a bölcsibe. Onnan buszvárás címszóval beugrottam a Lidl-be. Te jó ég, ami ott történt.
Kb. 1/2 órát nézelődtem, vásárolgattam, lassan a sorok között tologattam a kocsimat, szénhidrát adatokat számoltam (ami nagyon lassan megy ám!), sehol egy apa, aki lökdös, hogy unja már, "vegyél le valamit", "jólesz az menjünkmár".
Sehol egy gyerek, aki szét akarná tépni a tésztászacskót, leharapni a tömlőssajt tetejét, és úgy egyáltalán széltében-hosszában rohangálni a sorok közt. Mondom, az egész egy csoda volt!

Na és folytatódott...

(Nem akkor, amikor hazajövet kidzsuváztam a konyhaszekrényt és az egész fürdőszobát -csakhogy el tudjak már számolni az időmmel...)

Hanem ott folytatódott, hogy elmentem délben a Malomba (érted, déli 12-kor, semmi kajakészítés, egyélmár-azégáldjon meg, fekvésalvás, semmi sietnikellhaza.).
Persze a Malomba azért azzal a céllal mentem, hogy Eszti névnapjára megvegyem az első... khm... AnnaPetiGergőt. Hát ja, derekam beadtam.
Gyerkő rákapott a meseolvasásra mostanában sokkal inkább, mint korábban, és állítólag ma enélkül nem lehet felnőni. Így azt kap névnapjára.

Amúgy isteni érzés volt az 50%-os Jeans Club leértékelést elejétől a végéig végigtúrni! :P

1 megjegyzés:

  1. :)
    Hűűű! Így bevásárolni? Már el is felejtettem...
    DÉlben bemenni kajálni csak úgy a Malomba!? Délben? Tök jó! ÉN olyankor egyelőre sehová. Bár valami hasonlót éreztem, amikor déli alvásidőben 2 gyerek mellett elmehettem a Munkaügyibe. (Bátyámék voltak a két lánykánkkal) Még a Munkaügyibe is élmény volt sétálgatni! (császár után másfél héttel...)

    VálaszTörlés