2011. máj. 20.

Ami még sztori

Esztit úgy kellett délután hazacibálni megint. De hehe, ezt most apja nyerte. Mondjuk ő nem szarozik, felkapja, aztán hozza. Így Eszti hüppögve, fejét a vállába fúrva nagy sértődve csak hazaindult.

Itthon aztán! Ahhh, mit rendezett! Teljesen fel volt pörögve, rohangált, visított, apa zenét, és sikítva táncolt. Mondjuk ez amúgy is vicces, mert kifejlesztett megint egy új tánctechnikát.

Szerintem break elemek vannak benne (vagyis hasra vágja magát és pörög a földön), Laci szerint viszont a fejrángatása kifejezetten pogózás. (Mondjuk a hétvégén arra érkeztem be a nappaliba, hogy "dehát a gyerek pogózik" alapon éppen Ironman szólt... Hát gondoltam, azért azt inkább nemár...)

Szóval Eszti felpörögve, őrültködött egész estig. Asszem boldog volt!

És a poén, mert a kölök büüüüdös szemtelen, mint tudjuk.
Tegnap 1/4 8-1/4 5-ig a bölcsiben volt ezerjáték-buli-meg minden között, és mindezek után még:

Este beszélek telefonon anyuval, erre persze jön, hogy megbeszélem Etumamával.
Aztán mit beszélsz meg vele?
Vigyen játszóházba!

Annyááám, hát ennek tényleg semmi nem elég!!! :D

Viszont bölcsihatás:

Este 6 körül leszedte a pelust magáról, így kapott bugyit. Aggódtam egy kicsit, mert azért a "néha ügyesen bilibe pisilek", meg a "szólok, ha kell" között van egy-két szőnyegre eresztésnyi különbség. Dehát, ha ő kéri, akkor az ez ügyben szent.

És este 8-ig vagy 5* pisilt bilibe, bugyiba meg egyszer sem, éééés a nap koronájaként a zuhanykabinban furcsán viselkedve csak kitököltük, hogy kakilnia kell, ééés lőőőn: beküldte az első kakit a bilibe! (És onnan fix, hogy bentről hozta, mert mondta utána, hogy a kislánynak is bilibe kellett kakilnia.) Szóval csodáááás!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése