2011. máj. 3.

Helyzetjelentés a semmiről

Nézzükcsak, nézzükcsak. Mi van.

Semmi extra izgalom.
Esztinek eszébe jutott, hogy a nyuszi hozott valami csokoládérengeteget, szóval most követeli rendesen.
Persze megbeszéltük, hogy csak főétkezés után kap. Volt neki kétféle nyuszija egy Milka(lila), meg egy Kinder (kék). Hát ne mondjam, hogy a lila fülének elfogyasztása után visszacsomagolta, és kérte a kéket. Én először nem is értettem, emmeg milyen kékről beszél, de aztán odaküldött a szekrényhez (Anya állj fel, szekrénybe nézd meg, ott kék.) és tényleg volt ott kék is...

Na mindegy, most csokievés engedély, majd örömteli fogmosás (amúgyis napjában 8* veszi elő a fogkeféjét, most legalább van értelme.)

Még szerencse, hogy mostanában alakult a szófogadás is. Asszem egy hullámon újra túl vagyunk a dackorszakában.
Ma pl. legnagyobb meglepetésemre a 100Ft-os boltban sikerült visszatetetnem vele egy cukrosszmötyi Kubut, egy csomag felismerhetetlen állatokat ábrázoló matricát, két feneranda hajcsatot és egy kétfejű plüssdisznót. Csont nélkül öregem! (Najóóó, a Kubu kicsit könyörgős volt...)

Tegnap is már tette az Univerben a kosárba a KinderPinguit, de szóltam neki, hogy "hejj álljunkmármeg! Majd a mama hoz meglepibe!" Aztán visszatette. Hoppá!

Más kérdés, hogy amikor beszélem aznap anyuval, Eszti kikaparta a telefont a kezemből, és annyira udvariasan, amenyire csak tudta kikövetelte a beígért dolgot anyutól: Pingvint hozzál mama! Majd később még beleüvöltötte a Legó mellől, hogy sok pingvint...

Kicsit szemtelenre sikeredett a kölyök. Noés? :D

Amúgy meg alapvetően továbbra is jógyerek (a hisztiktől teljesen eltekintve), alig tudom már követni, ha motorozik, de ollan okosan megtanulta, hogy a saroknál elfordulva megvár, mire odaérek. Sosem megy tovább.

És hát szunyaság van újra. Ez is olyan hullámverés színvonalú. Egy-másfél hete megint fél 9-kor úgy kell felverni (amúgy 9-kor már általában alszik...), és a délutáni alvásoknál is ellejtett emellett még többször is 2 órákat.

Nem tudom hova ez a ráérősség, de nekem ez ügyben Hawaii.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése