2011. máj. 10.

Kakk

Tegnap történt meg az, amire nem számítottam. Mondjuk nem is értem, miért nem.

Eszti bedugva a zuhanykabinba apa által fürdetési célból, én meg gyorsan összepakoltam a cuccokat. Ránéztem egy perc múlva, de tökcukin állva tologatta a kisautót a kabin szélén és dumált mellé.
Pakoltam még egy adag cuccot, majd beállva a nappali ajtajába, beleestem a TV-be.
Laci szólt fél perc múlva, hogy ugyan nézzem már meg a kölyköt, megvan-e még, mert azért nem szoktuk egyedül hagyni a fürdőben.
Óóó, mondom tökcukin eljátszott az előbb, de most tényleg csend is van.

Bemegyek, Eszti még mindig tökcuki, de már üldögél a kabinban. "Mi van béka?" Szólok hozzá csak úgy, feleletet nem is várva.

De kaptam. Mármint feleletet. Tökcuki kislány rámnéz -valami fura van a tekintetében, már ekkor érzem- és megszólal: kaki.

Basszus, hooool?

De kár volt kérdezni, mert már látom is, ahogyan két tökcuki kakigolyó versenyt úszik a hajóval és a kisautóval a fürdővízben.

Huhh...

Hát lássuk be, én röhögőgörcsöt kaptam, de annyira, hogy nem mertem visszamenni a fürdőbe, mégse azt lássa már a gyerek, mekkkora poén ez.

Laci megőrizve hidegvérét berohant is elkezdte a nagy magyarázatot arról, hogy vajon miért is nem nagy buli vízbe kaki/pisit ereszteni (ettől persze én mégjobban röghögtem odakint.)
Noés persze azt sem tudtuk hirtelen, hogy mit mentsünk és hogyan. Ebben is Lacinak volt annyi esze, hogy mondjuk első körben a kölyköt szedjük ki a szaros vízből, majd sorban a többit.

A hejjdejókedvem úgyis csak addig tartott, amíg két körben ki nem takarítottam a zuhanykabint, az össze fürdősjátékot, és Esztit is.

Így rendelkezésre bocsátom az alábbi tapasztalatokat azoknak, akik még nem futottak bele ilyenbe:

- A mentési sorrend: gyerek, fürdősjátékok és a víz, ez utóbbi ahogyan sikerül.
- A mentést a kakilelés első percében szigorúan meg kell kezdeni, ugyanis a fekália a golyóformátumot a meleg víz hatására pillanatok alatt elveszti. (Vagyis osztódni kezd.)
- A kabint takaríthatod 3* is egymás után, úgysem leszel nyugodt, hogy kitisztítottad.
- Hasonló eset áll fenn a gyerek bőrével kapcsolatban.

Aki egyébként nagy lelkesen mesélte törölközés közben a történetet, hogy kijött a kaki, úszott a vízben ééés... megsimogattam. Vááá, de frankó vagy gyerek!

7 megjegyzés:

 1. Na, Móni..nálunk is volt ilyen 2x is...azóta mindenkinek azt újságolja, hogy "Mesi belekakilt a kádba, múltkor, 2x is...Apa kivette, lehúzta a wc-n...:)))"

  VálaszTörlés
 2. Én inkább nem mesélem el, mit használt bilinek a fiam.

  VálaszTörlés
 3. szimplán röhögök! szimplán röhögök!! szimplán röhögök!!!
  ...addig, amíg nálunk is meg nem történik...

  nálunk a pisiben áll, ha peluslevétel és kádbabetétel között fél percre megáll a parkettán vagy a kövön: ha kicsurran, csak áll benne, és néz rám (vagy megtapizza a kezével, hogy: víz!)

  VálaszTörlés
 4. Akár meg is úszható a dolog, ha szerencséd van... ;-)

  Az meg tuti nagyon cuki, ahogy az eladóknak meséli Mesi a sztorit! :)

  Te kreiszi, ugye ne mondjam, hogy megőrülök, hogy megtudjam! :D

  VálaszTörlés
 5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 6. :D, gondoltam, ööööööö szóval a kiságy kilépőjét, majd belelépett és végigjárta a szobát és közölte, h fúúúj kaka

  VálaszTörlés
 7. :DDD Akkor te nyertél! :DDD

  VálaszTörlés