2010. nov. 22.

Szombat

Ahh, végre eljutottam ide is!
Az elmúlt napok izgalmai között említeném a szombati tanfolyamot.

Most volt az első. Ez azzal járt, hogy Esztire apja vigyázott, és ez így lesz minden szombaton. Még egy évig... És olyan minőségben lesz ez így, amilyenre még nem volt példa. Pl. egyszerűen nem volt még rá soha szükség, hogy apja keljen fel reggel, amikor Eszti, ő adja a tejet, reggelit stb. és egészen ebéd utánig ő legyen vele.

No apjuk kellőképpen aggódott is (no nemám a gyerek miatt hanem hogy hogyan fog ő a számítógéphez ülni délelőtt. Persze a válasz baromi egyszerű: sehogy apukám, sehogy... :D ) Így is lett, viszont egy használati utasítást igényelt Esztihez (melynek pontjai közé szerette volna tudni, mennyi tejet iszik, meg ilyenek apróságok, de én lelkesen azt is feltüntettem, hogy mit kell a kölökre adni, ha elindulnak sétálni stb.)

És mikor hazajöttem.... hmm... minden rendben volt... Még azt is kell gondolnom, hogy nem is árt ezeknek hogy néha kettesben vannak. A kapcsolatuk ugyanis egyszer háborús zónához hasonlít, másszor meg dúl a szerelem. Kicsit szélsőséges népek, na! :)

A tanfolyamom meg... Háát... 10-kor már komolyan elgondolkodtam, hogy 112 humán papírral a hátam mögött mit is üldögélek egy rakat képlet között? De kemény voltam, és kitartottam.

5 megjegyzés:

  1. Nekem ez a képletes dolog már az elején gyanús volt... :) De hajrá-hajrá!

    VálaszTörlés
  2. Ja, pont most akarom nektek is mesélni! :)

    VálaszTörlés
  3. Azért türelmetlenül várom! :)

    VálaszTörlés
  4. No akkor hajrá Laciapa!!! Mélységesen meg vagyok arról győződve, hogy ezen szombati alkalmak kapcsán a te fényed is ragyogóbb lesz majd Apa szemében, sokkalsokkal. Valószínűleg nemcsak az apa-gyerek kapcsolat miatt, hanem anya elismertsége okán is nagyon hasznos, ha kettesben töltenek hosszú órákat szeretteid!!!...Nálunk legalábbis így volt...!
    Puszika mondókázó-Eszti okos buksijára, amivel ki tudja magát húzni a szorult helyzetekből egy-egy jól irányzott ..khmmm...mondókával....

    Zsuzsi

    VálaszTörlés
  5. Ámen!
    (Legalábbis a leendő fényemre... :D)

    VálaszTörlés