2010. febr. 2.

A szülők mintapéldányai

No, ki az a tökéletesnek nevezhető szülőpár, akiknek fogalmuk sincs, mit vegyenek a gyermekük másnapi születésnapjára??? Hát yess!!! Mi vagyunk azooook!

Igazából fölöslegeset nem akartunk venni, amúgy meg esetleg egy ágyneműhuzat garnitúra jöhetne szóba (hehe, minden gyerek álma ugyebár... ) Szóval ma még megyünk egy kört, max kap valami játékot, amit lehet, hogy csak később tud majd rendesen kihasználni, de valami csak kell, nem?

Ha már tökéletes szülinap:
Nem, mégsem lesz tortasütés. Meg is mondom, miért:

Drága mameszomék itt voltak szombaton. Direkt Esztikének sütött a dédi piskótatekercset. Hát a gyereknél nulla sikerrel. A baracklekváros részt le sem nyelte, a piskótából meg kb. 3 csipetet evett, azt is minden lelkesedés nélkül.
Többször is kapott belőle, de nem érdekelte. Amúgy meg pl. a kalácsot sem eszi meg, szóval a következtetést levontuk: egyelőre nem sütis a gyerek! (Hálahálahála!)
3 fotóért meg nem fogom magam tortasütéssel szívatni...

Így az Angeloból kap kafa olasz sütit, aminek még tortácska formája is lesz (vagy lehet, hogy gyümölcskelyhet), aztán hétvégén meg úgyis lesz normál torta a családi szülinapkor.

Óóóó Eszter, boldog vagy, hogy mi vagyunk a szüleid, ugyi?

3 megjegyzés:

  1. éljenéljen a hintapaci:)Zsabi is azt kap!ja,de nekünk van még egy hónapunk rá?!:)hoppá!

    VálaszTörlés
  2. Hintapaci király, de az a déditől jön... Szóval mi még semmit nem vettünk... Mondjuk ennyi ajándék közül úgysem veszi észre, nem? :D
    Majd beszámolok a hintaló-fejleményekről...

    VálaszTörlés
  3. várom a fejleményeket.....sztem mi sem veszünk semmit,mert úgyis annyi mindent kap megint...már nem tudom,hová tenni sok kacatot,ő meg csk szétszórja játék címén:)

    VálaszTörlés