2010. febr. 8.

Babazsúr

A szombati szülinap jól sikerült.
Anyuék már délelőtt jöttek. Persze ennek az lett az eredménye, hogy "Csirke, hozzál már kenyeret a pékségből", meg "Misi bácsi pucold már meg a főtt krumplit a salátába". Szóval jó volt!
Eszterem kapott 6 rakat étkészletet (szebbnél szebb persze, de ejejj, eljött az a szint, hogy a konyhaszekrényből el kellett takarítanom a boros és söröspoharakat egy adag hercegnős, dinoszauruszos és micimackós tányérka miatt. ), meg csini rucikat.
Aztán anyunak persze ebéd előtt kellett Esztikébe a pulykahusit beletömni, ami után már nem evett semmit, de anyunak szerencséje volt, mert így is aludt Eszterem másfél órát.
Aztán átjöttek a Ladányi mamáék is, akik meghozták a csudamotort, meg valami fülsiketítően zenélő játékot (ami természetesen Esztinek halálosan tetszik... Jeee...).

Volt kaja meg torta... Igen tüzijátékos, mindenféle szépséges és annyira fincsi volt, hogy csak na! (Mert a Kriszti csinálta Lmizsén, csak nekem!)

A hintapaci is előkerült, amely azonban nem lehet a továbbiakban hintapaci, mert szegény kölyök végre boldogan paskolja a hasát a "hol a pocid" kérdésre és a "hol a paci?" kérdésre is. Így most visszaminősítettük hintalóvá a szerkezetet, amely használaton kívül Laci szobainasává lépett elő. (Persze Eszti még csak úgy ülhet rá, ha mi ültetjük és hintáztatjuk. De ez szemmel láthatóan tetszik neki!)

Persze a buli vége az lett, hogy elment mindenki, gondoltam elmosogatok és hawaii-dizsi meg minden, leülök és felpakolom a lábamat, mint aki jól végezte dolgát.
...És a konyhába menet eltörtem a folyosón egy poharat....
Természetesen szilánkosra és az összes szobába jutott belőle... Nagy öröm az ilyen: partvis, porszívó, felmosás, majd még van szilánk a földön, újra porszívó négyzetcm-ről, négyzetcm-re... Mindeközben persze Laci okos és támogató megjegyzései (miért akartad egyszerre kivinni a 6 poharat? stb.) Grrr...
De túléltük és majd hozom a képeket is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése