2010. febr. 3.

A lényeg

No, és akkor a lényeg: tegnap nagy küzdelmek árán vettünk egy égigérő piramist (vagyis egy egymásba építhető játékot). Nagyon klassz, mert jó magasra lehet építeni és ilyenünk nincs. Pedig szerintem fejlesztő. Meg egy könyvet egy éveseknek, amikben csak ábrák vannak. Hátha végre sikerül felismernie már végre képeket könyvből is.

Amúgy meg iggggeeeeenn: megvásártuk a besztof ajándákot is: khmmm... nem röhögni: egy hintalovat!
Szóval Laci mamikájának kicsit megszaladt a keze a szülinapi pénz osztásakor és ő is juttatta eszünkbe a hintalovat. Aztán akkor még nekem is tetszett az ötlet, később, ahogyan gondolkodtam rajta, már annyira nem. De Laci bekattant és már nem lehetett az ötletet törölni a listáról.
Így tegnap a Brendonban megláttunk egyet és meg is vettük. Végül a hagyományos stílusú (szőrös és nyihog is... )mellett döntöttünk, mert ez sokáig használható. (Na, jó lássuk be, ha leadnék 4 kilót, akkor még én is ráülhetnék!)
Ezt majd szombaton kapja meg a dédi ajándékaként a családi banzájon...

Ma viszont gyorsan posztoltam sokat-sokat, mert, ha felkel, akkor reggeli után elmegyünk sütit venni a cukrászdába, hogy délután, amikor Laci is hamarabb hazajön, durrantgathassuk a petárdákat kedvenc gyermekünk születésnapján!

6 megjegyzés:

  1. Boldog szülinapot Esztike!:)

    (hú,jól hangzik ez a hintaló!mi mindketten rákattantunk a témára!:))ja,és ha belelendültünk,ma névnapi ajándék is lez:Csattogós lepke!:):):)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon nagyon boldog szülinapot kívánunk megacuki Esztergyereknek !!!!!

    Száva, Zéti és Andus

    VálaszTörlés
  3. Nagyon boldog 1. szülinapot kívánunk!
    Alex és kreiszi

    VálaszTörlés
  4. Booooldooog születéééésnapooot Esztike!!! (ezt most énekeltem) :)))

    Vendi és Ami

    VálaszTörlés
  5. Ó de boldog vagyok, hogy ilyen kedvesek vagytok! (Ezt én is énekeltem, saját magam komponáltam! Hoppá! ) :D Kössszziiiii nektek!

    VálaszTörlés