2010. febr. 22.

Igen vagy nem

Na, ma eljutottunk szemészetre.
Az úgy alakult, hogy minden tökéletes: Esztike fél 9-kor kelt, evett rendesen reggelit, aztán el is indultunk. Annyi bibi volt csak, hogy jó hamar odaértünk (hát én úgy emlékeztem, messzebb van a kórház.. sebaj...) , így több, mint egy órát kellett várakoznunk.
Nem volt nagy szám ezzel a cukormókussal, ugyanis fél órán keresztül játszott a babakocsiban, majd még fél órát az ölemben. Persze nénikbácsik olvadoztak, hogy milyen nyugodt, kiegyensúlyozott (naná, mert jól kiegyensúlyoztam) kislány (hehe, míg a másik kis társa ott sivalkodott már az érkezés után 10 perccel), szóval most én is elhittem, hogy ez a gyerek tényleg egy kincs.
No bejutottunk. Az eredmény (most no vicc):

A gyerek vagy kancsal vagy nem...

Khmm... Na, pont ezért vagyunk itt.
Szóval megnyertünk 5 nap pupillatágítást a brutál pupillatágítóval, amiben bakker méreg van. Úgy frankón méreg... (No, gyorsan ki is váltom, aztán Lacitól berendelek ilyen-olyan kedvességeket... )
Így majd tágítva mehetünk vissza kb. egy hónap múlva, akkor talán kiderül (vagy nem), hogy kancsimancsi-e Eszterem.

3 megjegyzés:

  1. Ezt most nem értem. Ha 5 nap a tágítás, akkor miért csak egy hónap múlva mentek vissza?

    VálaszTörlés
  2. Ez aztán az okos meglátás a dokitól. Vagy- vagy, de az aztán biztos. Nem értem miért kell 5 napig tágítani?????? Nálunk 20 percenként 1-1 csepp és már vizsgálható a baba szeme.

    VálaszTörlés
  3. No, az úgy van, hogy 5 napon keresztül kell napi egyet csepegtetni a szemébe, és az időpontunk napján kell az utolsó cseppnek belekerülni. Szóval még nem csepegtetünk, majd csak egy hónap múlva (mert akkorra volt új időpont).
    Edit, nekünk valami antropinos cseppet írtak fel, ami asszem méreg... Nem is értem, miért nem lehet másfajtát, amivel nem lenne 5 napig vaksi szegény. :(

    VálaszTörlés