2010. febr. 4.

Anyakikészítés

Drága Eszterünk ma úgy gondolta, hogy totttálisan kikészít.
Reggel óta nem volt hajlandó a nyafogáson, szendvedésen és üvöltésen kívül semmire.
Na, jó... Azt jól tolerálta, hogy takarítottam. A porszívó kergetésével és a portörlő lengetésével elszórakoztatta magát egy ideig, de már hónapok óta nem volt ilyen elrettentően borzalmas, idegtépő délelőttünk.
Szóval ma a "minden szar" nap van. Felkelt, nem reggelizett, joghurtot is csak kb. fél adagot evett. De arra volt esze, hogy a padlóra hajigálja a széttapicskolt vajaskenyérfalatokat és a joghurt tetejét a dobozba mártogassa.
Utána csak a szenvedés, szenvedés...
Ebédre már üvöltött, gondolom éhes lehetett. Etetőszékbe betettem, és nem volt hajlandó a kanálra ránézni sem! Én két percig komolyan elgondolkodtam, hogy akkor most mit is kezdjek egy etetőszékben tortaszakadtából üvöltő cicabékával.
Aztán az ölembe vettem és hiperlazán -előke nélkül- beette a kimért ebédet.
Utána lecsillapodott olyan 10 percre, amire szükségem is volt, mert annyira elkészült már a fejem addigra, hogy kénytelen voltam magamnak egy tejbegrízt megfőzni... Jó is volt.. Le vagyok zsibbadva...
Aztán letettem aludni és 5 perc múlva mit hallok??? Kiba* Family Frostos autó! Komolyan azt hittem, hogy sírni fogok. De nem sírtam és Esztit nem verte fel (amúgy mindig felébreszti, szóval csodaként éltem meg a dolgot). Most még alszik a brekkencs.

Amúgy megpróbáltam eltologatni a napirendet. Most az este 8 órás fekvést céloztam be, és így pont akkor kelne reggel, amikor Laci megy el (olyan 7-körül). Ez sokkal jobb lenne, mert akkor nem kéne még visszaaltatni, amikor a készülődésre felébred. A nagy hátrány, hogy éjjel így mivel korábban fekszik, korábban is ébred egyet. Mindig kelt olyan 5-6 körül. Ma viszont 4-kor riadt fel. Hát, ja, ez nem kafa, de majd alakul.

5 megjegyzés:

  1. huhh,ez jól hangzik:(remélem szép délutánotok lesz!(ja,egyébként rájöttem,hogy Zsabigyereknek is az etetőszékkel van baja...a nappali fotlejában az én tányéromból rendesen adgot ebédel....)

    VálaszTörlés
  2. Akartam is mesélni neked: Eszterem is előszeretettel eszik az etetőszék lábtartójából (ami reggelinél kenyérdarabka lepotyog, ő 5 perc múlva megeszi). A földrőlevő Zsabira reagálva... :D

    VálaszTörlés
  3. nálunk az utóbbi napokban minden délután ilyen :S

    VálaszTörlés
  4. nem is hiszem el hogy esztericc ilyen is tud lenni :)

    VálaszTörlés
  5. Magdi, de nálatok betegség minősített esete forog fenn! Azért kitartás az áldatlan állapotokhoz!
    Áááá Bogi, szerintem ezek mindenre képesek... :)

    VálaszTörlés