2010. dec. 2.

Karácsony kész

Valamelyik nap elmentem alvásidőben megvenni Eszti ajándékait.
Már apránként beszereztük, amit akartunk, de volt még egy hátra: Duplo.

A dolog egy büdösnagy lehúzás (ez szimpla magánvélemény), dehát mint tudjuk, a Lego, az csak Lego, ráadásul már van egy adag ajándékba kapott építőelemünk. Emiatt értelemszerűen mi már csak Duplóban utazunk.

Hihetetlen, amit tudok művelni...

Elmentem az Alföldbe a játékboltba megvenni. Persze a kinézett akciónak vége lett, mire odaértem, így nem vettem meg. Büdös drága, átmegyek a Bambinibe, megnézem ott.

Ott volt egy másik fajta, amelyik jobban tetszett. Az alapelemes doboz, abban még figura is van. Juhéjj... Node nem veszem meg, mert az Alföldbe van egy 10%-os kuponom. Visszamegyek oda. Persze még útközben benézek az Óperenciás játékboltba. (mert annyira nem esik útba...)

Aztán lábam lejárva, éhes vagyok, szomjas vagyok, idióta vagyok! "Valaki adjon azonnal egy adag Duplót" hangulatban 1,5 óra elteltével beestem az Alföldbe, ahol... Nem volt alapelemes doboz.

Begurultam és vettem egy adag építőelemet (csak úgy szimplán ám, hol voltam én már annak a számolgatásától, hogy hány ablak van benne, van-e kiskocsi benne, meg figura...) és mérgemben vettem két állat+ ember figurát is hozzá.
Oszt jóvan.
Majd miután kb. 5-600 Ft különbségért szórakoztam ennyit, mindenféle tudatosság nélkül- mint aki jól végezte dolgát bebattyogtam a Malomban a kézzel készített Bonbonoshoz és vettem 6 szem kakaóbabot. 350-ért. De az finom volt...

Ekkor már telefonált a család. Eszt felkelt. Hív, mondom neki: Helló babám, tépek haza, jó?
Eszti: Télapó! Zenél, táncol, énekel!
Naja, te is hiányoztál... :)

És persze utána elmentünk táncoló télapót nézni.

Nomeg a bónuszpoén.
A csomagot bedobtam a szekrényébe a bodykhoz, majd jól ott is felejtettem. Nem tudom drágaEszter mikor leste ki, de egyik este fürdés után mondja: Könyv, ott van, olvas.
Hol van könyv? Mi van?
Szekrény. Ott van. Olvas.

Ahh! Már akkor említette apja, hogy van egy 20-asa, hogy Eszti meglátta a bepakolt cuccot a szekrényében és valamiért könyvnek gondolja. (Zacskóban van amúgy.)

És ma megkapta, amit lehetett kihozni a szituból.
Ugyanis tényleg volt egy könyv bedugva, még hónapokkal ezelőtt kapta a mamáéktól, csak mivel kisablakos, így nem akartuk, hogy eltépje. Noés, most odaadtuk neki, hadd örüljön. Meghát mit kamuzzak, hogy nincs ott semmi, amikor látta...
(És aprópici megjegyzés, hogy hülyeanyja azóta sem tüntette el a dobozt a bodyk tetejéről. -Csak legyen elég könyvünk menteni a helyzetet...)

4 megjegyzés:

  1. Most akkor had mondjam el, hogy nálunk a dugdosásnak semmi értelme, ugyanis Efe örökölte a térképagyat az apjától... olyan szinten vágja, hogy mi hol van a lakásban, hogy azonnal kiszúr egy gombostűt ha szokatlan helyen van. Ha festeni akar, akkor odavezet a hobbis dobozomhoz, kér ecsetet, aztán a szekrény tetejéről elkéri a kifestőt, végül megy a konyhába tálkáért és vízért, és ezt mind mutogatva persze. Az édességek hollétét meg komolyan nálam jobban vágja, pedig mind máshol van, és hiába kamuzok, hogy kisfiam elfogyott a csoki, mert akkor ugye ott van a TikTak a szekrényben, vagy a zseléscukor a fiókban, vagy a... és így szépen járjuk körbe a lakást... Kacsacsőrű emlős legyek ha ebbe a lakásba mégegyszer zugédesség teszi be a lábát... Furkósbottal kergetem el a Mikulást bakki! :D

    VálaszTörlés
  2. Ja és az kimaradt, hogy az előbb Arif 2 doboz Milka szaloncukrot dugott el, na hová? A popsitörlő (és hasonló cuccok) mögé, éppen Efeszem magasságba a gyerekzóna közepére. Ász mi? Egyre jár a kattogótok! :D Mondom neki: ez így nem lesz tutkós, mert tündérmackó azonnal rástartol majd ahogy először check-out kört tesz majd a lakásban. De ő "megnyugtatott", hogy ugyanmár, amíg nem tudja mi van benne miért nyúlna hozzá... Ja mert ilyen alapon akkor a gyógyszeres dobozokat, a smikpamacsokat, a fülpiszkálókat és úgy egyébként minden mást miért is szed miszkikjeibe??? Mert király ami bennük van? Na ja!

    VálaszTörlés
  3. Ja és még valami... Tescoban Dupló akció van... már minálunk... alapdoboz plusz dobozzal, jó mi? :D

    VálaszTörlés
  4. Jót szórakoztam rajtatok is, nálatok sem egyszerű az élet! :D
    Noigen, akartam írni a végére, hogy ezek után nem akarok Duplos akcióról hallani... De végül nem írtam oda... És mentem is Tescoba! Grrr!! De olcsó volt, amit akartam eredetileg!! Szoppantyú... :)

    VálaszTörlés