2010. dec. 29.

Az évtized ajándéka

Látom, megint nem a gyermek karácsonyi tündérviselkedése került leginkább a közérdeklődés középpontjába.
Mondjuk jó is ez így...

Elöljáróban közölnöm kell, hogy bár nem vagyok az az igazi lédi, de hülyepicsa tulajdonságokkal igenis rendelkezem. (Na csak óvatosan, annyira nem markánsan -Béb, nem kérek commentet.)

Először is vannak heppjeim márka ügyileg, másszor meg letojom a márkákat.
Ilyen a fürdőrruhám Calzedonia, de a farmerom leszarom, csak jól álljon. Mesélhetnék még a Rómában vett Vogue napszemcsimről, és az extraakciós 3000-es télikabátomról (ami rohadt jó...) No így ezen bevezető, csak hogy érthető legyen a boldogságom.

Laci nyomás alatt áll már régóta, megmondtam neki még ezer éve, nincs olyan, hogy megbeszélt ajándék. Meglepetéstakaroook!
Nem is vagyok túl bonyolult eset, mert ötlet híján engem nagy örömmel tölt el a 125. pár fülbevaló vagy karkötő is, szóval azért nagyokat nem lehet velem bukni.

És így, ezek után ajajj, demitkaptam, demitkaptam!

Egy csodálatos, varázslatos, fantasztikus.... nyakláncot. Miért évtized ajándéka? Mondjuk az ára miatt... Ugyanis igazi certifikált Swarovski-t (mert, ahogy Laci mondaná: ő "nem szarral hajigálózik").

És neeeem, ne merje senki azt álítani, hogy büdösdrága ajándékot kapni nem baromi jó (bár 3 napig szenvedtem rajta, hogy szegény embör megvette nekem a multidrága nyakláncot valamely számítógépes kültyüje helyett- de aztán rájöttem, hogy innentől kezdve még értékesebb az egész).

Én amúgy mindig szerettem volna a nagy, csillogó Swarovski boltból, és igen, csak mert Sw.(Csirke szerint a papagájos boltból, mert a kirakatban mindig van nagy kristálypapagáj...), de aztán annyira drága egy rohadt kis fikusznyi lánc is, iszonyaaaat drága, hogy letettem róla.

És most, óóójeee boldogság. Ráadásul olyan amerikaifilmes kattanós ékszerdobozban volt, hogy úgy nyithassam ki, mint akinek éppen megkérik a kezét... (Mondjuk én már a doboztól bőgni akartam- kit érdekel mi van benne, rajta van, hogy Swarovski... :) Mondom HP...)

Biztos azzal érdemeltem ki, hogy valószínűleg ez az uccsó karácsony drága ajándékkal.
Végülis két gyereket eltartani gáz, nem? (És igen, ez volt a hivatalos tájékoztatás... :) )

6 megjegyzés:

  1. Szuper, én is hasonló HP vagyok :))(Még x évvel ezelőtt én is kaptam egy csodaszép nyakláncot, azóta is az a kedvencem.)
    A tájékoztatás meg rulez!!!!!

    VálaszTörlés
  2. Gratula!!! Gratulaa!!!!! Gartulaaaaaaa!!!!!! :) :) :) :)

    VálaszTörlés
  3. na végre bejelentés!!!!és szuper aji!!!!

    VálaszTörlés
  4. Először is naaaaagy gratulaaaaa a picihez!!! :)

    Másodszor meg irirgyirirgy a nyakláncra!!! Én is imádom a Swt. Legutóbb az 5 éves házassági évfordulónkra kaptam Azuramtól egy Sw gyűrűt... És ollan dönölű az is....
    Jut eszembe, nem dobsz egy képet a nyakláncról??? :)

    VálaszTörlés
  5. Hihi, gratula, akkor mostmár hivatalosan is! :)
    Ó nálunk mindent vitt (már persze jó erős idézőjelben) a kerámia csíráztató tál-szett (hoppáhoppá - 1000 kg épp egy 2 éves mellé való) 3 csomag vetőmaggal... :D Azt se tudtam sírjak vagy nevessek, Hozzáteszem nem páromtól kaptam, mert asszem őt azért simán kivágtam volna vele együtt az ablakon.
    Lacinak meg jó a választókája üzenem! :) Csak így tovább, szerintem már most kezdhet gyűjtögetni a jövő karácsonyi ajándékra... :D
    Arif már többször felvetette, hogy indít minket vonattal Kecskemét felé. Hogy ezt épp jó vagy rossz kedvében tette? Ki tudja! :)

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm a gratulákat és a megértéseket is. :)
    Oké Elif, besztof ajándékban viszont te nyertél! :D

    VálaszTörlés