2011. márc. 18.

Eszter, the boss

Volt már valaha kétéves főnökötök? Mert addig nekem ne ríjjon senki a saját 50 évese miatt! Becsülje meg!

A kétéves főnök egy rémálom!

Szoba közepe, és dirigál.

Az még hagyján, vicces is lehetne, de nagyon nem az, amikor látja, hogy az alattvalók csesznek azt csinálni, amit ő mond.
És akkor jön a móka-kacagás... helyett a hiszti-visítás-csapkodás kombó. (Nálunk természetesen már kiegészülve a szemüvegletépéssel is.)

Ez is hagyján, de egy csomó esetben az ember egyszerűen igyekszik elkerülni az ilyen szitukat. Klasszikusan még mindig szeretném néha a híradó egy 10 percét meghallgatni.
Node ezt a közben harci visítást rendező 2 éves főnök kislány nem segíti elő.

Balhé-elkerülési okok miatt van pl. az is (komolyan mondom, így leírva tök röhej), hogy ha 3-an jövünk haza, akkor:

Lacinak fel kell emelnie a lépcsőházajtónál a kapucsengő megnyomása miatt.
Majd le kell tennie, hogy a kinyíló ajtót ő nyithassa ki.
Majd fel kell emelnie, hogy a lépcsőházvilágítást megnyomja.
Majd le kell tennie, hogy a lépcsőn egyedül feljöhessen.
Majd fel kel emelnie, hogy a csengőnket megnyomja. (nem működik egyébként)
Majd le kell tennie, hogy a kulcssal a zárat piszkálja (csak mert nem fogja fel, hogy NEM ÉRI FEL kinyitni...), és így megyünk be az ajtón.

Ebben az esetben még az a szerencse, hogy velem nem próbálkozik be, mert én akkor sem cipelem a seggét, ha sikítófrászban tör ki a lépcsőház közepén. Ezt tudja is. (Velem amúgy egyéb szivatásokat rendez...)

Deee, azért el kell hogy mondjam, mennyire jól jön egy értelmes kétéves a háznál. Mondjuk, amikor ma pisilás közben vettem észre hogy nincs klópapír se a tartóban, se a tárolóban, és még zsepi sem a zsebemben.
Na akkor azért kb. 3 perc navigálás után sikerült szereznem Eszti által egy gurigával a szekrényből...

Így TheBoss ide vagy oda, még mindig a megtartására szavazok. :) (De azért baromira idegesít a dirigálása...)

3 megjegyzés:

  1. óóóó,nahát nálatok is lakik egy ilyen?a lépcsőházas sztori szóról-szóra igaz ránk is:D de én tegnap visítottam a röhögéstől amikor hallottam a két Balázs párbeszédét amikor az apja ment be gyerkőcért aki épp felébredt délutániból:"apa,jön!!!,persze apa ugrik,gyerek meglátja és mondja:apa levesz pulcsi,gatya is,felvesz alsógatya és jön vissza Bazsi érte!!"kicsi fordítást igényel,a lényeg,hogy apa tényleg vegye le a pulcsit és cserélje le a gatyát itthonira,de alsógatyát mindenképp vegyen fel:D apja mondja neki,hogy ugyanmár ne vezényelejen,ő azt vesz fel amit akar ellenben ővele mert ő azt veszi fel amit anya mond!erre Bazsi már félig sírva"apa levesz pulcsi persze!!!"és apa levette a pulcsit.

    VálaszTörlés
  2. Óh igenigen! Erről beszélek! :D (És közben szarrá röhögöm magam a ti sztoritokon! :D )

    VálaszTörlés
  3. ódeszépésjó a mások kínján röhögni! (persze halkan, hogy a főnök fel ne ébredjen...) De akkor persze nem nevettem ennyire, mikor másfél órával fektetés után még mentem a Micimackósból a zöld pohárba átönteni a vizet, hogy a nagyobbik kisfőnök ne ébressze fel harmadszor is a kisebbik kisfőnököt, hanem visítás nélkül megigya, és kegyeskedjen lefeküdni...

    VálaszTörlés