2011. febr. 6.

VV kóla

Éppen nííízem a ValóVilágot nagy nyugalomban Lacival, amikor akkorát belémszúrt, hogy komolyan majdnem ottmaradtam. Elképzeltem, ahogyan este 9-kor mentőkórházvakbél, de 10 perc múlva jobb lett. Tényleg megijedtem.

VV meg... Hát mit tegyek mit tegyek... Pont benne van abban a másfél órában, amíg nálunk télen megy a TV. Fél 7-kor híradó, aztán utána sokszor bekapcsolva marad. Így látjuk viszonylag gyakran.
Mondjuk lássuk be, ez megint az a téma, amikor

a) senki nem nézi, de valahogy mindenki képben van róla,
b) vagy az "én nem szeretem a pletykát" kategória, oszt mégis mindenki tisztában van a munkahelyi "ki-kivel-hogyan"-nal.
Szóval nem kell nekem jönni, hogy VV-t nézni primitv. Mert az. Na és? :D

Mondjuk engem leginkább az a része zaklat fel, hogy StohlBucinak mennyi kólája van.

Kifigyeltem, hogy mindig van kóla a műsorvezető asztalán. Oké, reklám.
Azonban Lacit stresszelem is folyamatosan azzal, hogy szerintem, ha visszaöntenénk a pohárból az üvegbe, akkor az a mennyiség kifolyna belőle. Laci már ideges a hasonló felvetéseimtől, és elzavart a boltba kólát venni, hogy öntögessem és nézegessem, hogy férne-e... Apróbibi, hogy a boltban nem árulnak kicsi 2deciset. Szerinte persze árulnak.

Másrészt nem hiszem el egy Lilu stílusú nőről, hogy minden este bevedeli a kitett kólát. Én sem tenném.
Úgy képzelem el az ő esetében pl. reklámszünetben beugrik az operatőr, hogy lehúzzon egy nagy kortyot belőle, hogy úgy tűnjön, mintha a Lilu inna belőle. Ráadásul az a poháron csak látszik, ha egy nő beleiszik (vagy csak az én szájfényem übergagyi?).

Szóval a lényeg:
a) nem hiszem el, hogy StohlBuci megissza az összes kólát adás közben (viszont tény, hogy öntögeti, de szerintem csak a hatás kedvéért.),
b) nem hiszem el, hogy Lilu egyáltalán iszik kólát,
c) nem hiszem el, hogy elfér annyi kóla az üvegben, amennyi ki van töltve.

Igen, igen. Így visszaolvasva ki kellett volna tennem a táblát az elejére, hogy "megrázó riport következik".
Egyébként ébredéseket várok (most már bárkiét a családból), és komoly elemzést szerettem volna addig végrehajtani a beszúrás miatti egészségügyi és pszichés állapotomról.
Azonban lett helyette mentális bemutatkozás... :)

5 megjegyzés:

  1. Drága Móni! VV fronton hasonló a helyzet, mármint, hogy a híradó után marad bekapcsolva néha (megjegyzem, hogy mostanában tényleg odafigyelek, hogy kikapcsoljam, mert a gyerek nézi... :S)és nekünk is a kólás üveggel volt a legnagyobb problémánk. Hasonló okfejtésem volt, mint Neked... :))) Puszi

    VálaszTörlés
  2. Kezdek aggódni érted! :) Ha normális, felnőtt ember társaságára vágysz, látogass meg! :-p
    Ha meg má' a gyerek blogja, egy tortás képet nem tolnál fel???? :-)

    VálaszTörlés
  3. Ajjajjj, SORSTÁRS!
    No bevallom, én is figyelgetem a VV-t, a villabeli dolgokat is, nade a kóla mennyiségi változásait aztán leginkább... És mivel nekem jobban terhes az agyam, vagy csak szimplán nem vagyok ilyen intelligens, mint Te, ezen kérdések magaslatáig még nem jutottam, csak a tényeket állapítom meg mindig. de ezek után veled leszek gondolati síkon is!
    Amúgy az ünnepeltet isten éltesse, tényleg nagyon édes, öröm neki ajándékot adni, és tortát venni...
    Kiderült, mitől volt a szúrás? Én a méhtartó szalagok hirtelen és váratlan nyúlására tippelek, vagy ketteskéd suttyomban varrogat odabent.
    Pusz.

    VálaszTörlés
  4. Mondom én, hogy baj van a kólával! :)

    Jé egy Zsuzsi előkerült! :D Szúrás lehet, hogy csak egy hirtelen mozdulattól volt, azóta sem...

    VálaszTörlés
  5. bakker, akkor én nem vok trendi? egy percet sem láttam belőle :o most mi lesz? :DDD

    VálaszTörlés