2011. febr. 12.

Szemcsis Eszti fotó

Igen, elhoztam ez első sztárfotót...
Most mit mondjak? Az én gyerekem, persze, hogy kukkerban is csodacukinak tűnik. (És nem is nagyon lehet erről az álláspontomról kimozdítani :) ) Így a tekintetben megnyugvás van, hogy nem lett übergázranda.

A másik kérdés, a viselés.
Most mondjam, hogy egyelőre minden király? Mert ez a gyerek egy tömény főnyeremény?

Asszem remekül tudok szervezni:
Tegnap megvettük a szemüveget, Laci hazajött Esztivel, én meg elmentem dokihoz. (Na ez is megér pár szót...) Aztán Laciék tovább a mamáékhoz. Én doki után haza és a mai ebédet megfőztem. Úgy este 8-ig el is mókoltam.
Emiatt Eszti meg az újszemcsi problémája apjára maradt.

Ma reggel elhúztam suliba, és csak délutáni alvás előtt értem haza. Ugye a szoktatás 2. napja... Részemről szintén letudva.
Nagggyon meg tudom könnyíteni a saját életemet, ez nem kétséges! :)

De nem kell sajnálni Lacit, egyelőre Eszti lelkesen hordja mindenféle letépkedés nélkül.
Tegnap még próbálgatta levenni, meg nemkell-szemünki, de ma nem, és már egyszer lejött róla és kiabált, hogy apa segíts szemünkit. (Szemünki a sajátos szemcsi megnevezése.)

Nem tudom, változhat-e a hozzáállása, de most még minden nagyon jól alakul.

És íme:

8 megjegyzés:

  1. Szerintem nagyon kis cuki a szemcsivel is:D

    VálaszTörlés
  2. Nem akarok jönni az "ugye én megmondtam, h Esztid überrugalmas" dumával, így inkább csak annyit: nagyon, nagyon szép kislány továbbra is! És maradjon minden ilyen nyugiban! Pusszancs

    VálaszTörlés
  3. Én szemüveg párti vagyok (ugyan miért?). Egy jól megválasztott darab nagyon tud öltöztetni. Még egy gyereket is. És hol vannak már a régi "baglyos" keretek? Eszti így is nagyon-nagyon édes!Légyszi ne sopánkodjál előtte, mert a gyerek megérzi a bizonytalanságot! Robi is kapott szemüveget pár hete és egész jó srác lett belőle. Eddig is a lába előtt hevertek a csajok, de most...

    VálaszTörlés
  4. Nyugi, nem tolunk ki magunkkal, Eszti előtt végig lelkesnek tűntem. Mondjuk nem kellett nagy megjátszás szerencsére, mert számomra tök aranyos szemüvegben is.
    Na nem így a szomszéd bácsi: "Jaaaj, szemüveges lettél? Ó te szegény!" Huhhh, a hangsúlyt képzeld hozzá... Grrrr....
    Robit meg el tudom képzelni... :D

    VálaszTörlés
  5. Szomszéd bácsi kapja be a csülköt! Nagyon szépséges szemüveggel is Esztikéd

    VálaszTörlés
  6. Esztered mega cuki a szemüvegben!!! Nagyon jó választás a keret, az meg külön szuper, hogy Eszternek is bejön, és nem zavarja!!!!

    VálaszTörlés
  7. Egyszerűen gyönyörű, és megacuki!!

    VálaszTörlés