2010. júl. 23.

Strandkészültség

Jól megszívattam magamat(újfent) dehát ez abszolút jellemző.

Mert ugye Lacifőnök megaszonta, hogy még délelőtt pakoljunk össze strandfelszerelést, mert akkor alvás után még elvisz minket Soltvadkertre strand-fagyizni, kihasználva az utolsó büdösmeleg napot.

Én meg- akár egy lelkes kezdő feleség -, el is kezdtem pakolni. Miért is kérdőjelezném meg én uram és parancsolóm döntéseit? (Ja, tegnap ő volt az apa-rabszolga, aki legyezte a családot egy pólóval, így most muszáj az önérzetét pár kedves szóval helyrebillenteni...)

Szóval miért is nem kellett volna előkészülnöm már délelőtt a délutáni strandra?
Hát vazze mert a kölyök meglátta az előkészületeket és azt hitte, mostazonnal indulunk és beindult és húzta fel a lábára az úszópelust és pörgött az úszógumival és hozta a fürdőruhámat és húzta fel a lábamra...

Aztán nem örült, hogy csak nem indul-a-mandula... Marha jó buli volt fél délelőtt azt magyarázni a kölykedlinek (aki egyébként olyan időtávlatokat, mint délután, vagy tente után, vagy ha apa hazajött, szerintem fel sem fogott), hogy megyünk megyünk, csak nem most. Rongyosra kopott a szám... Úgy frankón!

Úgyhogy ezek után itt ülök imára kulcsolt kezekkel, hogy maradjon ezer fok és semmiféle hidegfront ne érjen a közelbe sem, mert akkor azt nem tudom, hogy magyarázom el itthon.

2 megjegyzés: