2010. júl. 28.

Játékok

Már annyira boldog voltam éppen, amikor Eszti egymásba rakott vagy 4 Duplo kockát, és örömködtem, büszkeséggel töltött el. Aztán, amikor ráléptem aznap már harmadszor a szőnyegen, akkor már baromira nem örömködtem! Tudjátok milyen gáz teljes testsúllyal Duplo kockára lépni? Nagyon...

Node a játékok terén így is kezdünk besokallni.
Először is a kajáztatás. Hát ez a kölök már most hozza a spanokat is enni! Végigülnek az ülőgarnitúrán és bizonyos időközönként látványosan nekik is kell adni a kajából egy-egy falatot. Különben égszakadásföldindulás!
És akkor fogjam be, mert amíg én etetem őket, addig okés, de amint egy falat barack vagy szilva a gyerek kezébe kerül és tolja bele Dolly fejébe... Hááát, az nem klafa!
Másrészről már az ágyamban is bent fekszenek. Szépen betakargatva...

Amúgy meg a mágneses rajztábla. Eszti imádja. Én is, csak az az apró bökkenő, hogy baromira nem tudok egy rohadt egyenes vonalat sem rajzolni. És amikor jön ő, hogy maaa... Vagyis majmot a táblára de azonnal.
Laci az ügyesebb, mert ő képes arra, hogy átmásoljon a könyvekből alakokat. Kb.
Tegnap lelkesen el is magyarázta, hogy milyen egyszerű. Én meg lelkesen átrajzoltam a táblára a mintát.
No Laci szerint a dolog inkább egy hízott verébre, semmint majomra hasonlított. De azért próbálkozom.
Mondjuk gigagiga az megy. Überkirály csigabigát hasítok fél kézzel!

Amúgy meg... Ójeeee, én már érzem is az allergiaszezon első fuvallatát.
Még csak füldugulás, de lesz ez izgibb is!

2 megjegyzés:

  1. Tegnap a saját kölykömre gondoltam, nem a tanítványaimra. Egyébként én is azt kérdezem minden nap, hogy ugye nem marad így? Talán nem, csak azt a röpke 20 évet kell valahogy kibírni. Fel a fejjel!

    VálaszTörlés
  2. Hehe, én eleve sejtettem, hogy a Robira célzol. Említettél már ilyesmit! Node én még reménykedek, hogy nem éveket kell várni, csak heteket... :)

    VálaszTörlés