2009. dec. 22.

Vajas zsömi

Eszter cseszik normális kaját enni, így mikor tegnap a kapcsolatunk rovására kezdett menni a vacsoráztatás (Esztike vazzeg egyél máááár!! Neeeemmmm!!), akkor megkentem neki egy fél zsömit vajjal, aztán egyed! És felét meg is ette, majd mikor elkezdte szétdobálni, kezébe nyomtam egy banánt, és annak is megette a nagy részét! Ami a legjobb az egészben: 40 percig ült az etetőszékben csöndben! Yessss!
Emiatt átrendeztem az étkezéseit. Most tízóraira megint vajas zsömit evett (óóó, csodás 40 perc megint csöndben...), addig legalább összedobtam a lasagne-t, és vacsira eszi majd a gabonás gyümölcsöt, vagy ma pl. gesztenyés almát. Ami eddig a tízórai volt. Királyság! (Ugyanis egy főzelékkel kevesebb a napban, így egy kaja-szenvedéssel kevesebb.)

3 megjegyzés:

  1. szóval,a helyzet nálunk is hasonló a vajas-sajtos zsemlével és kenyérrel..ugyanis Zsabigyerek a déli tápot cserélte le-megkérdezésem és beleegyezésem nélkül,persze-egy egész zsemlére vagy egy jó nagy szelet kenyérre...és fülig margarinos állandóan,de nagyon boldog és nyugton ül a seggén az etetőszékben,amit egyébként sosem!(vajon mekkora gázha a gyerek már csak kétszer eszik tápot?)

    VálaszTörlés
  2. Ne kérdezd meg, az enyim vajon mennyit szopik... :S Még azt a két tápnyi mennyiséget sem, az tuti. Viszont a sajt király ötlet, köszi. Nekünk még csak egy negyed zsömi csúszik le... 40 perc alatt... :D

    VálaszTörlés
  3. Nálunk két napja megy a zsömi+margarin párosítás, de egyelőre csak abban a formában, h kicsipegetem neki a tálcára, és ha van kedve a szájába rakosgatja, ha nincs akkor az ölébe :S egy zsömle bele kb. 45 perc alatt fogy el. Próbálok lelkes maradni ;-)

    VálaszTörlés