2009. dec. 15.

Karácsony Eszternek

Esztike egy dagibaba, akkora a hasa, mint nekem legalább félidős terhesen volt. Persze koránál fogva neki még lehet ekkora... Ahhoz képest, hogy a főzelékétkezési kultúrája valamely elmaradott népcsoportéhoz hasonló (köpköd, visít, beletapicskol, szétken)... De legalább a gyümölcsöt meg a joghurtot szereti, így most csak suttyomban ehetek gyümölcsöt (mondjuk alvásidőben), különben a kismakimajom elkunyerálja. Ez azért kellemetlen, mert tegnap a mandarinomat kellett gyorsabban hámozgatnom, vagyis hártyázgatnom, mint ahogyan én enni tudtam volna... Banánt meg? Hahaha, a 3/4-ét megeszi az enyémnek...
Sebaj, legalább ezt tolja rendesen!

Viszont pont emiatt, megtaláltuk neki a tökéletes karácsonyi ajándékot. Egy új kádat! Büüüüdööös nagggyot! Szegény, hátrányos helyzetű gyermek ugyanis még a bébikádban fürdik, melyet széltében-hosszában kitölt és emiatt egyedül a Mártiéktól kapott (valaha cukrocskatartó) kacsáját tudja szorongatni. Nemhogy játszani fürdi közben!
Na de most! Lesz új kád (mázli, mint mindig: Brendonban 2000-ért óriáskád), meg bele klassz fürdőjáték.

Aztán: múlt héten egy jól irányzott mozdulattal egyszerűen kitéptem a füléből a sapkával a fülbevalója hátulját. Amit azóta sem találtunk meg... Most az én egyik fülbevalóm hátuljával van rögzítve a fülije. Így vettünk neki egy újat. Csodás, szépséges, cuki, pici fülbevaló!

Ja, meg persze a fogkefe... De az csak a bónuszajándék!

2 megjegyzés:

  1. Na jól van, már megijedtem, hogy fogkefe nem lesz ... Persze új tuti tippem is van (szintén occsóér): hűtőmágnes!!! Naa ??

    Pusz: Zsufi

    VálaszTörlés
  2. Áááá, már ez is lejárt... Hihi, nekem már nem sok újat lehet ez ügyben mondani...
    Van neki sajátja a fagyasztón alján... (Meg kellett volna várnom a karácsonyt vele, ugye? :D)

    VálaszTörlés