2009. dec. 28.

Esztike első karácsonya... első rész

Ó, milyen csodálatosan, romantikusan, fényességesen fantasztikus (na, asszem, ezt most itt egy kicsit túlzásba vittem...
Szóval Szenteste...
Úgy ötöltük ki a dolgot, hogy Esztike lefekszik délután aludni, az általában másfél óra (ááá, a kölyökben amúgy egy svájci óra ketyeg az tuti, majdnem mindig 90 perc múlva kel fel), azalatt mi feldíszítjük a fát, majd ébredése után ajándék alá, zene be, égők fel, vaku villan, oszt csöpögünk.
No, ez így szép terv is volt, egészen a vaku villan részig, mert Esztike úgy szétaludta a fejét, hogy egy nagy, piros 3ujjas látkép volt látható a fél arcán!
Hát jaja, cuki volt meg minden, de csöpögős elsőkarácsonyos verziónak kicsit viccesen mutat a fotókon!
De azért aranyos volt nagyon, ahogy pakolta az ajándékokat -persze neki csomagolóanyagostól is megfeleltek, de azért segítettünk neki beléjük kukkantani.

Utána romeltakarítás, majd át a kecskeméti mamáékhoz. Na ott aztán haddelhadd! Csengő-bongó képeslap, mobilteló és valami borzasztó hangon zenélő (értsd fültépő hangon visító) zeneszerszám. Meg cuki köntös, meg már nem is emlékszem még mi! Itt is jelen volt édibédi Eszter, akinek viselkedésében az igazi regresszió csak másnap következett be. Nade erről majd holnap...
Addig kerítek egy "Szenteste elfeküdt fejjel, de legalább karácsonyfával" képet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése