2011. jan. 9.

Meg az egyebek

Még jó, hogy a tökéletes család képet van aki megzavarja: én... Hátnaná!
Először is. Miért játszik a gyerek boldogan magában?

Ugyanis annyira hülye tudok lenni. Kapott ugye egy adag Duplót karácsonyra, pár figurásat is. Játszogatott vele, de inkább úgy, hogy mi is építettünk vele.
No, tegnapelőtt valamit kivettem a szekrényéből, majd nyitva felejtettem az ajtót, és óriási meglepetésre, visszaérve lerámolta az egyik polcot. Már éppen mondani készültem, hogy "dekirály vagy gyerek", amikor megláttam egy nagy zacskó eltett Duplót a cuccok mögött! Aztabüdös!

És akkor rájöttem, hogy tavaly karácsonykor, amikor a Jánostól azt a nagy adagot kaptuk, én biza eltettem főleg a figurákat, meg egyéb kiegészítőket, hogy ne rágja szét az akkor még szétrágós gyerek. És ahogyan volt, elfelejtettem.
Olyan kincset érő dolgok voltak az eldugott zacsiban, mint vagy 4 figura, egy csomó állat (jegesmedve,ló, tyúkok stb), ablak, ábrás kocka és a mindentvisz: Micimackó...

Azóta Eszti leül és pakolgatja az állatokat a karámba, a figurákat az ablakba és viszi Micimackót magával a fürdőkádba is... Én meg verem a fejem a falba, hogy egy évig ügyesen eldugtam szegínkölke elöl.
Node lehetne rosszabb is, ha mondjuk 5 éves korában leltem volna meg, nem? ;)

Tudnék még agyas dolgaimról mesélni, pl a hogyan sikerült annál drágább kávét vennem, minél inkább khm... csökkentett a koffeintartalma -Laciszülinapra, de ezt hagyjuk. Laci szerint a kávé finom, és legalább ezer év óta én is újra ittam egyet (ne is mondjam, hogy nem aludtam el éjfélig... A 4-kor elfogyasztott csökkentett koffeinestől... No comment...).

Viszont ha már tegnap a tökéletes napunk volt, hirtelen ötlettől vezérelve szereztünk egy 2 éjszakás wellnesst. Olyan ajánlat volt megint a Teszveszen, hogy csak na!
2 órás gondolkozás után úgy voltunk vele, hogy mi biza bevállaljuk a kölyökkel egy szobában azt a két éjt Kalocsán, 4*-os wellnessben, félpanzióval 24 ropiért (kettőnknek hoppá!).
A dolog amúgy úgy indult, hogy Lacival kigondoltuk, hogy le kéne lépni, ha csak egy picit is wellnesselni kölyök nélkül az évfordulón. Eszti már kibír egy napot nélkülünk, kettő éjre viszont már én nem szívesen mennék nélküle. Laci erre azt mondta, hogy akkor legalább a közelben nézzek valami ajánlatot. Érthető.
Na ezekre a tervekre ütött be a tegnapi ajánlat, ami végül a mégsem gyerek nélküli ámde megnyugtató 2 éjszakás wellness lehetőségét dobta!
Ójeeee, már alig várom, bár terhesen... ugye no szauna, no gőzfürdő, viszont hmm... viva svédasztal! :D

7 megjegyzés:

  1. Pedig Etu mama és Misi papa bevállalták volna a gyermeket arra a 2 éjszakára.

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Nekem is ezért sír a szám Zsoltinak, hogy no szauna és társai, brühühü, de viszont ott lesz a svédasztal, nyammmm! :D
    Na gyorsan elküldöm, mielőtt Bebe megint belegépelne :)

    VálaszTörlés
  4. No, azt gondoltam Etumama... :)
    Zsu, mikor mentek végül?

    VálaszTörlés
  5. Fórumokon nem jókat írnak erről a szállodáról. Pl. hogy a templom mellett van és nem lehet pihenni a harangozástól. Az ár minden esetre tényleg jó. Majd írjál, hogy milyen volt!

    VálaszTörlés
  6. Jövőhét utáni hétfőn megyünk! Ja és a drága jó férjem aggódik,nehogy szégyent hozzak rá a vacsinál a mostani furcsa étkezési szokásaimmal! Én nem is értem miről beszél! :D Jó a mandarin és az olívabogyó tényleg durva volt :D

    VálaszTörlés
  7. Hehe, ezt megértem Zsu! Az a bogyó/mandarin tényleg ütős páros!
    Márti: a templomnak utánakérdeztünk, van egy másik épület is, ez a ksiebbik gond. A többi kritika viszont földhöz vágott...

    VálaszTörlés