2011. jan. 13.

Az év esése

Tegnap sikerült megvalósítanunk az év esését is. (Vagy a kétévét is akár.) Olyan igazi "ömlik a vér" stílusban... Kemény volt!

Örültem, hogy délutáni alvásból egy óra múlva felkelt, mert be kellett mennem a melóhelyemre, ezért siettünk.
Na gyorsan apát szedd össze, aztán öltözés és uzsgyi... Na apát össze is szedte, majd a hálóból kifele megbotlott a küszöbben és akkorát zúgott, hogy ilyet még nem láttam.
A vérömlés amúgy is erős volt, de ráadásul úgy bőgött szegényke, hogy ömlött a nyála is, így gyakorlatilag nem tudtam mit tenni, csak fogtam a sírómackót és vártam a véralvadást... Közben meg erőteljesen imádkoztam felfelé: "ó add, hogy a foga még megmaradt."
Aztán persze rohanni kellett, Esztibe a megaszomorúságot belefojtottam a kocsiban elfogyasztott krémtúróval, így Lajomizsére érkezve már szép volt az élet.

Igazán jó volt találkozni a régi munkatársaimmal (lássuk be, eddig oly lusta voltam, hogy nem másztam ki egyszer sem), de tényeg furcsa volt, mintha nem telt volna el lassan 2,5 év azóta, hogy eljöttem... Persze 4-kor Laci már 5 percenként hívogatott, hogy haladjak már.

Na mindegy, hazajöttünk osztjóvan.
Vacsinál volt alkalmam benézni Eszti szájába, és egy óriási vágást találtam a felsőajka mögött. Na ettől monjuk én is így bőgtem volna...
De azóta nem panaszkodik és a fogai is egyben vannak. (De kértem, ha legközelebb kiborul az ajtón, akkor ne a szőnyeg mellé fél centivel érkezzen már, hanem próbáljon meg arra esni. Csak a folttisztítás elkerülése végett... :) )

3 megjegyzés:

  1. Hasonlóban volt részem nekem is. De azt még saját bőrön tapasztaltam pár évtizede...
    Állítólag lesz ez még így se...

    No, én még könnyen beszélek az éppen totyogó elsőmmel!

    VálaszTörlés
  2. Az is klassz lehetett, ha így emlékszel rá.... :S
    És igen, jön még kutyára kamion... :D

    VálaszTörlés
  3. Hú sajnálom, kemény egy esés lehetett. A fogkitörés nekem is nagy parám, pláne, hogy több ismerősnél is megtörtént. Asszem én elájulok majd az első ilyen igazán véres szösszenetnél... bár a borotvás sztorinkat egész jól viseltem.

    VálaszTörlés