2010. máj. 27.

Játszótéri horror

No itt a jóidő újra, én meg sikítófrászt kapok a játszóterezéstől... újra...

Tegnap egész pontosan ott tartottam, hogy én a büdös életbe nem viszem még egyszer a kölykedlit a játszótérre!

Kedd: homokozó... Ezer gyerek... Enyimé még mindig képes egy helyben üldögélve homokot lapátolni. Hát cukika. Erre idióta büdös kölke (kb 2 éves), beáll a homokózó közepére és ordít. De úgy frankón. Valami olyasmit ordibált, hogy ő nagyon mérges. És mellé dobálta a homokot meg visított.
A vélhetően nagyi, kb. 100 méterrel arrébb a padon olvasott, majd amikor már nagyon ordított a kissrác, akkor visszaüvöltött neki, hogy "azonnalhagydabba!", majd amikor ez nem következett be vezényszóra, bejött a homokozóba, aztán rántott rajta egyet!
Utálom az ilyet. Nyilván nem kellett megpróbálnom elmagyarázni, hogy a gyerek azért ilyen, mert ezt csinálják vele is... De attól még az a jövőkép derengett fel bennem, amikor ez a gyerek jó 10-15 év múlva szépen lever valami ártatlan, mert a dühét nem tanulta meg azóta sem kontrollálni... Mellesleg a szívem szakad az ilyenekért...

Szerda: homokozó... Ezer gyerek... Büdös kölke (ezúttal lány, 2-2,5 éves forma) azt csinálta, hogy elvette Esztitől a lapátot, amivel emez játszott. Jó, egye fene, Esztinek adtam a kezébe egy másikat. Azt is kikapta, majd egy harmadikat is. Na erre már Esztim is súlyos visítással válaszolt, és erre a kis szenya kislány anyukája, -aki amúgy mellettem ült és csacsogott egy másik anyukával,- végre rászólt, hogy nemár. A szép az egészben, hogy a kislány pont úgy nézett ki, hogy rohadtul élvezi, hogy az én gyerekem nemtetszését fejezi ki a lapátok elvétele miatt. Még várta is, hogy visítson (mert nem játszani vette el.)
Node ezen helyzetek kezelésében annyira gyökér vagyok!
Most szóljak rá én a kölyökre, hogy legyen elég két lapát, a harmadikkal hadd játszon már az énkölyköm? Vagy böködjem anyukát, hogy he, nézd már meg mit csinál a gyereked? Vagy hagyjam, hogy leverjék az enyémet?
Neeeem, az ki van zárva, hogy hagyom egymás közt lerendezni. Mivel Eszti jelenleg rendszeresen a legfiatalabb, nem kell, hogy a hülyegyerekek akcióiban erősödjön.

És bónuszként a kis majom még Esztire is köhögött, frankón nyitott szájjal a fejébe, olyan faca hurutosan.
Ekkor bejelentettem Eszteremnek, hogy várja a hinta!

Lófing az egész!

De Lacinak kidühöngtem magam telefonban, így megígérte, hogy legközelebb eljön velem és leveri az összeset! Asszem már ez is segített a helyzet feldolgozásában. (Már az, hogy elképzeltem, ahogyan Laci megküzd egy pár visító kétévessel...)

5 megjegyzés:

  1. hát biza' nehéz ügy a játszóterezés!DE én az ilyen büdös kölkökre rászólok,ha már az anyja nem vesz róla tudomást,mert az én gyerekemet ne szivassa senki,persze csak ha durva dologról van szó!a ráköhögést meg húúúúú,de uuutttttááállllom!tegnap volt benne részünk a boltban:idióta gyerek visítva rohangászós és nyígós valami carért amit az anyja nem akar megvenni,majd megfullad a köhögéstől,észreveszi Bazsit odaáll a babkocsi elé és céklavörös fejjel beleordít a gyerek fejébe,hogy baba!majd képen köhögi...ááááá,én megfogtam a srácot4éves lehetett) és odébb penderítettem,nézett birka szemekkel és meg mondtam neki,hogy nem köhögünk senki arcába,tanulja meg szépen,ha már az anyja nem tanította meg neki!nehogy azt hidd,hogy felfogta,már indult megint a kocsi felé,amit gyorsan arrébb toltam....tök kiakadtam,és az anyja persze sehol,de nem érdekelt volna az sem,ha látja!brrr,megint felment a pumpa!

    VálaszTörlés
  2. Grrrr...
    Azt hittem, csak én vagyok ilyen ellenséges. De megnyugodtam, hogy akkor már legalább ketten vagyunk... :))

    VálaszTörlés
  3. Legalább hárman... amúgy a második, de legkésőbb a harmadik lapátnál szerintem szép kedvesen nyugodtan szólj rá, ha anyuka tojik odanézni.

    VálaszTörlés
  4. hmmm ha nálunk lenne játszótér és így viselkednenénk büdös kölykök én is szólnék!!!! voltunk mi már úgy bababuliban hogy büdös kölyke paréj volt és finoman utaltam édesanyja felé hogy ugyan térjen már észhez :)

    VálaszTörlés
  5. Óóó ezek ám a megnyugtató szavak! Köszi! :)

    VálaszTörlés