2010. máj. 5.

HJ

Holnap, ha szép napra virradunk, akkor 15 hós oltásra elviszem őkelmét.
Hogy az a szar 2-kor van? Na az a király!
Vagy alszik előtte és felverem 2 előtt, vagy kihúzom addig alvás nélkül... De ma is olyan korán kelt, hogy ki van zárva, hogy 2-ig alvás nélkül kihúzzuk...
Szóval lehet, hogy ebből babakocsis altatás lesz 12-kor (jaaa, mert itthon nem lehet ám letenni aludni, mert a csütörtöki family prosztó erre jár olyan fél 1-1 körül...)

Amúgy asszem vége az átmeneti megaszunyálós időknek. Szerintem a járás elkezdésekor kifáradt, így sokat aludt, de mostanra helyreállt a rend. Mondjuk tegnap délután is csontra 3 órát aludt, de az éjszakai alvásmennyisge nem volt semmi extra.

A ballagás óta azért elmondanám, hogy nem akart egyedül járni. Jelentkezzen már, aki tudja mi történt, mert én aznap nem sokat láttam a bábedlit, így passz.
De szombaton újra térden közlekedett és ha el mertük engedni a kezét, azonnal sipákolt, hogy ő kézenfogva akar sétálni. A rend kb. tegnap kezdtett helyreállni, már újra megindul egyedül is.

2 megjegyzés:

  1. Az étteremben nem tett egy lépést sem egyedül, végig kapaszkodott belénk. Lehet, hogy ez a kényelmesebb verzió volt számára a nyerő.

    VálaszTörlés
  2. Bizonybizony, mi is hasonlóan gondoljuk. Kényelmes a gyerek, na! :)

    VálaszTörlés