2011. szept. 14.

Az elszaladt paci esete

Eszti mostanra pont az a jószág lett, akit még gyerekmentesen soha nem gondolnád.

Amikor még ohne gyerek mentél a boltban, és hallgattad, hogy anyuka mit is próbál kezdeni az extrahisztis, és szerinted abszolút kiállhatatlan gyerekével, majd megállapítottad, hogy a tiéd soha, de soha nem lesz ilyen...

Na szeretném bejelenteni, az enyimé pont ilyen lett.

Szóval az hagyján, hogy beteg volt nagyon. Tényleg sajnáltam, lázas állapotaiban nyávogott, szendvedett a végtelenségig. Node hogy úgymaradt. Az annyira gáz!!!

Egyrészt felvette a nyávogva beszélek stílust. Már mondtam neki hogy ha ezt továbbra is folytatja, vagy én rohanok ki a világból vagy őt rakom az erkélyre száradni.
(Anyaaaaa, segíííítsééél máááár... Full nyávogva...)

Anyaaaa! Hol a bilim?
A fürdőben. Hozd ide, jó?
Lekapcsoltad a villanyt?
Le.
Akkor nem látok.
Hagyd nyitva az ajtót.
Neheeeheeeem látohoook.
Akkor így jártál. (Fél perc múlva anya bilit behoz.)
Énénnn akartam behozni.
Sötét volt.
Neheeeeemmmmm. (És bammeg bili megfog, kivisz a töksötét fürdőbe és onnan visszahoz.)
Most jobb?
Igen, kakilok.
Jó, mindjárt jövök. (Én konyhába ki. Majd vissza.)
Mit csinálsz?
Megtöröltem poksimat, kiöntöm a bilit. (Kuva jó, de tényleg, mert ő beleteszi a pisibe a WCpapírt, amely ott úszkál benne, és a wc-be öntés alkalmával a pisi kijön, papír marad. Mindenki gondolja el, hogyan is jön ki végül a bili aljára ragadt pisis wc papír...)
Ne öntsd ki!
Deheeheheeee, kiöntöm!!!
Túróst! (Erre Peti kapott egy sallert. Nem, nem tőlem. Hogy mi köze volt hozzá? Fene tudja...)
Majd bedurrant az agya, hogy kiviszem a bili, leszidom Peti miatt és amúgyis hogyan gondolom, és bosszúból megfogta a teli vizespoharát és teátrális mozdulattal szétlocsolta a dohányzóasztalon.

Hahaaaa, királyság, és ez csak röpke pillanatkép.
Hát kemény gyerek, na! :)

Egyébként meg 2 napja együtt alszanak éjszaka is. Ez is abból lett, hogy betegség idején Eszti aludt velem a nappaliban, Peti meg bekerült az ágyába éjjelre is.
Majd amikor már nem volt lázas, akkor ment mellé Eszti is. Állítja, hogy nem ébreszti fel Peppino a hajnali 3-as "adjál-enni-de-azonnal" oroszlánüvöltéssel, és a hajnali 4 után 10 percenként cumikeresős, nyöszörgős magánszámmal sem. Így ez a része okés!

1 megjegyzés:

  1. Üdv a "kistesó született, ezért hisztizek egész nap" klubba! Azért, hidd el fog ez javulni, de olyan sosem lesz, mint amilyen egy gyerekesként volt! Viszont nem fognak annyit unatkozni, helyette majd egymást csesztetik :)

    Crocus

    VálaszTörlés