2011. júl. 1.

Életjel

Szó szerint.
Bevillant, hogy azért egy alábbi poszt után illene annyit közölnöm, hogy a műtét tegnap megvolt. 5 órán át tartott.
Voltaképpen a saját szüleinkkel sem igazán tudunk beszélni, így senki sem valami jól értesült a témában. (Így külön elnézést, hogy semmi reakciót nem adtunk a telefonokra, sms-ekre. Nem ment.)

Peti a dokik szerint elég jól viselte az egészet, ahhoz képest, hogy elég ramaty állapotban volt már a műtét előtt.
Semmi részletet nem mesélek, mert az egyenlő lenne a népek sokkolásával. Tényleg durva... Legyen elég annyi, hogy a mellkasa még nyitott, mert még nem lehetett visszazárni. És ez csak a legkisebb dolog.

Jelenleg az állapota továbbra is kritikus, érdeklődéseink alkalmával sokszor mondják az orvosok, hogy órákig küzdöttek ezzel vagy azzal a problémával.
De még él.
És nekünk be kell érnünk ennyivel.

11 megjegyzés:

  1. Csak ugyanazt tudom írni, amit eddig: veletek vagyunk, folyton rátok gondolok, Móni; Petire, hogy gyógyuljon szépen, hogy minden nap jobb napra, bíztatóbb hírekkel ébredjetek. Puszi!

    VálaszTörlés
  2. Örülünk, hogy sikerült a műtét, és köszönjük, hogy írtál. Sok erőt nektek, rengeteget gondolunk rátok!

    Török Jani

    VálaszTörlés
  3. Továbbra is rengeteget gondolok rátok, és nagyon-nagyon drukkolok. Örülök, hogy írtál, kitartás, és hidd el, szerintem most egyikünk sem vár választ az üzenetekre. De tehetetlenségünkben csak ennyit tudunk - tudatjuk, hogy veletek vagyunk minden percben!!!! És a reményt egy pillanatra sem feladva türelmesen várjuk a híreket.

    VálaszTörlés
  4. Továbbra is sok erőt, kitartást kívánok! Nagyon drukkolok hogy Petike minél hamarabb meggyógyuljon. Egy biztos, hogy ügyes és erős kisbaba már most! Szeretettel ölel: Ildikó

    VálaszTörlés
  5. Nagyon erős baba Peti, igazi kis harcos, veletek vagyunk és nagyon sokat gondolunk rátok, bízunk abban hogy minden jól fog alakulni!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  6. Petike nagyon erős kisfiú, ha akadnak is nehézségek Ő ügyesen leküzdi őket, és szépen meg fog gyógyulni! Nagyon sok erőt, és kitartást kívánok Nektek! Puszi

    VálaszTörlés
  7. Kitartás, és jobbulást kívánunk! Milliószor puszilunk titeket!

    VálaszTörlés
  8. Én továbbra is csak Rátok tudok gondolni és küldjük a drukkot és sok erőt és kitartást kívánunk Nektek!Bízunk benne,hogy Petike napról-napra erősödik és szépen lekűzd minden nehézséget!ezerszer ölellek Titeket!

    VálaszTörlés
  9. Elhiszem, hogy nehéz bármit is írni. Csak ti tudjátok, hogy milyen nehezek ezek a pillanatok, amit most átéltek...mégis sok erőt, kitartást kívánunk, meglátjátok Petike felépül, szép erős srác lesz belőle!A JóIsten segítsen titeket, vigyázni fog rátok, meglátjátok!
    Sok puszi! Mészáros Család

    VálaszTörlés
  10. Nehéz bármit is mondani ebben a helyzetben. Csak annyit tudok én is írni, hogy gondolatban veletek vagyunk, nagyon drukkolunk, rengeteg erőt és kitartást kívánunk, és Petikének sok-sok erőt, energiát, meg kell gyógyulnia!

    VálaszTörlés
  11. Továbbra is folyamatosan körülöttetek járnak a gondolataim és várom a jóhíreket!!!! Petike meg fog gyógyulni, ebben biztos vagyok! Sok-sok erőt és kitartást kívánok Nektek ezekhez a nehéz napokhoz. Minden jóra fordul,meglásd!!!!!
    Andi&Fruzsi&Csongi

    VálaszTörlés