2011. júl. 13.

Egyet előre kettőt hátra...

Valahogy ez jellemezte az eltelt időszakot.
Már éppen elkezdtem bízni valamiben, tudja az ég, miben, de akkor is.

Erre egészen idáig a mellkasában lévő levegővel szórakoztunk. Ami úgy nézett ki, hogy cső az egyik oldalra, az nem vitte ki a buborékokat, így másik cső, majd megjelent a másik oldalon is, oda is egy cső. Ááá, nem szép így az élet.

Emiatt ma jutottunk el oda, hogy Petit végre levették a lélegeztetőgépről. Egyelőre bírja, bár szóltak a dokik, hogy nem kell megijedni, ha visszateszik, mert ezt szokták, ha nagyon kifáradna. De szerintük jó állapotban van.

Azt hittem, hogy ez eufórikus boldogsággal fog eltölteni, ha meglátom végre orrcső nélkül, erre kapott egy oxigénmaszkot. Ami akkora, mint a feje és szemmel láthatólag zavarja.

Amúgy sem egy türelmes beteg a lelkecském... Mesélték a nővérek, hogy a tubus kihúzása után a gyerkő egyszerűen kikapta a másik orrlyukából a gyomorszondát is. Azóta vissza sem tették...

Mi egyébként megvagyunk, kezdjük szép lassan feldolgozgatni, hogy lesz egy nagyon beteg gyermekünk. Nem egyszerű egyébként.

Sok minden van a "járulékos veszteség" kategóriájában, amik szépen lassan derülgetnek ki, és egyelőre kedvem sincs beszámolni róla. Majd, ha teljes lesz a lista... És hosszú lesz.

4 megjegyzés:

  1. Az eddigiekhez hasonlóan továbbra is sok-sok erőt! Ha majd egyszer, valamikor úgy érzitek, hogy kell két "kívülálló" fül, ami meghallgat, és két "kívülálló" kar, ami biztatóan átölel, szóljatok!

    VálaszTörlés
  2. Móni! Remélem a "járulákos veszteség" lista egyáltalán nem lesz hosszú, és nem lesz nagyon beteg a gyerkőc, csak most épp rövid ideig...Olyan erős kiskrapek, hogy ezt már így mind kibírta! Nektek rengeteg erőt, hogy segíteni tudjátok a gyógyulás felé! Puszi Esztinek is!Gondolunk rátok folyton! Lukács család

    VálaszTörlés
  3. Móni!Nagyon sokat gondolunk Rátok innen messziről! Hidd el, csak most nehéz, bízz Petikében, erős Ő már most, leküzdi a nehézségeket, hiszen ti mellette vagyok teljes lélekkel, szeretettel! Igen, ti tudjátok, ti kaptok információkat az orvosoktól, azokból tudtok csak mérlegelni, de vannak még csodák!
    Ha bármikor szükség van a segítségünkre, és ha épp Kecskeméten vagyunk, szólj bátran, ránk számíthatsz!
    Sok puszi, kitartás, próbálj néha pihenni!!oké?
    Andi, Mesi, Eszti, Tomi

    VálaszTörlés
  4. Bízom benne, h az a lista nem lesz hosszú, vagyis inkább ne is legyen lista. Kitartást küldök. Szerettem volna vmi okosat, építő jellegűt írni, de nem megy. Sokat gondolok rátok, puszi; kreiszi

    VálaszTörlés