2011. dec. 5.

Mikulásosdi

Ugye nem csak az én lányom fog kb. egy héten keresztül minden nap Mikuláspartyból Télapóbuliba csöppenni?
Delennék majd'3 éves minálunk!

Mert ennek az Eszternek biza roppant jó dolga van!
Mikulás a bölcsiben, itthon, Halász Judit koncert, Honvédséges Télapó, mamáék.

Gurulni fog a sok csokitól.

De végre az első Mikulás, amit tényleg élvezni fog.
Persze már napok óta téma. És nagyon sajnáljuk majd, ha véget ér a hét, ugyanis csodás zsarolhatóságot biztosít. (Jóvan, tudom, hogy nem illik, de úgyis csak átmeneti.)
Nem is lett volna annyi eszem, de egyik nap összevesztek apjával (hehe, mint az előfordul ugye), és jött hozzám bőgve: apa csúhúúúnya, nem hoz neki semmit a Télapóhóóó.
És ekkor fények gyúltak az agyakban! (Azóta Eszti lefekszik este 8-kor az ágyába, mert "a Télapó figyel". Háháháááááá! :D)

Mondjuk gyanús, hogy neki elég lenne az ajándék is, nem kell a személyes találka, mert furcsa megjegyzéseket tett a Télapóra. Szerintem paraMatyi...(Majd meglátjuk, tényleg fél-e tőle, de bízom benne, hogy tökös gyerek és túllép rajta.)

Mindenkit megkérdezett az ágyban fetrengve hétvégén, hogy mit szeretne a Télapótól:
apa - csokit, Peti - almát, anya - sorsjegyet. (Jóójó, de nem cseszhetek ki Miku bával a tej- és tojásmentes elvárásommal. Vagy mondjuk úgy inkább, hogy nem akarok két csomag puffasztott búzát kapni. :)
Jahaaaj, és amúgyis: van a tarsolyomban egy újabb kipörgetett 1000-res a Bónuszbrigádon, egy DM-es szintén szerencsekerekes -20% végösszegi kedvezmény, és ehhez kapcsolódóan elkapott ma a pénztáros csaj az utcán, hogy jaj, a múltkor a pelust félreszámolta a gép és jár vissza több mint 3000 Ft a vásárlásból. Csak a -20% miatt annyi mindent vettem, hogy nem vettem észre. )
Nanáhogy sorsjegyet hozzon a Télapó! Attól még segg nem nőtt meg!

A másik Maki meg. Na az is jó, mert itt szüttyögtünk, hogy mi legyen az ő Mikulásosdijával, hiszen az nagyon hülyén jönne ki, hogy Eszti azt látja, hogy Pepi nem kap semmit (különben meg persze, hogy nem foglalkoznék egy 5 hós Télapó élményével.) Így Peti kap egy evőeszközkészletet és egy almát. (Majd jól összenyomkodom, hogy beleférjen a csomagjába... :) )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése