2010. szept. 13.

Micimaci

Pénteken plüss megvéve...
Az ember egy kicsit mindig aggódik, amikor új játék van terítéken, mert hogy szeretni fogja-e a gyerek, azt nem lehet tudni előre.
Na én tutira mentem! Zuhogó esőben elbattyogtunk a Bambinibe, levettem a polcról az összes lehetőséget, amiből kiválaszthatta azt az egyet, amit szeretne. Erre mit csinált?
Átölelte mindhármat, és elrohant velük a boltban.

Nagyon király volt, visszakergettem a plüss-pulthhoz és rojtosra beszélve a számat elmagyaráztam neki, hogy hoppáré, egyet veszünk meg...
Nagy nehezen elértük, hogy egy árva Micimackó maradt a kezében.

No most ott tartunk, hogy az hagyján, hogy még akkor Micimacit alig tudtam kiimádkozni a kezéből, hogy hazaúton, zuhogó esőben, gyalog ne minikezekben vigyük már a vadiúj állatot, de kb. azóta sem tette le.
Ezzel alszik (immáron éjszaka is), ezzel kel, ezzel étkezik (látótávolságon belül kell maradnia), szóval asszem jó vétel volt!

Más kérdés, hogy a Bambini felé nem mehetünk el egy jó darabig, mert nem biztos, hogy el tudnám magyarázni, hogy az nem úgy működik minden alkalommal, hogy bemegyünk, leveszünk valamit a polcról és hazamegyünk vele...

2 megjegyzés:

  1. Mi az állatkerti boltban vettünk Katának egy plüss makit, akit imád, de aludni nem hajlandó vele. Vacsoránál ölelgette, meg mondta neki, hogy szereti, de mikor megkérdeztük, hogy alszik-e vele határozott nem volt a válasz. Egyszerűen nem tűr meg semmit az ágyában, láttál már ilyet?

    VálaszTörlés
  2. Nem, tényleg nem... :)
    De tudod mit? Szerintem jön még kutyára kamion... Alszik még majd Kata is az állatkert közepében! :P (Ha meg nem, akkor az büdösnagy mázli!)

    VálaszTörlés