2013. nov. 9.

Ez rohadtul az én napom volt (és alapvetően azt akartam írni, hogy kuuurvára az volt, csak szolid leszek mégis)!

Reggel futni mentem.
Ez két dolog miatt érdekes: egyrészt, mert néha olyan flashélményem van közben, hogy beszarok. Nem szó szerint.

És nem is mindig jelentkezik, de sokszor igen (gondolom adrenalin + a zene hatása, vagy nemtom, de egyszerűen szinte elmegy a kép, és lenulláz az agyam és csak vagyok bele a világba. Szenzációs élmény!) És ma is volt ilyen több is.

Másrészt, ha tudom, hogy szauna közelében vagyok, akkor egyszerűen úgy érzem teljesnek a képet, hogy a sport meglegyen a lazulás előtt. Ezt sem tudom, miért van így. De így áll össze a fejemben egész tökéletessé a kép. Az idő meg pörfikt volt erre, már reggel is.

Futás után jellemző kicsattanó energiával tértem haza. Oké, reggelizni és kávézni pont a besamel és a darálthús kevergetése közben állva sikerült, de ez meg persze benne van a pakliban.

Szóval előkészítettem a lasagne-t és mire betoltam a sütőbe, mehettem is masszázsra. Néhanapján eljárok Korokan hátmasszázsra. Mert állat jó, asszem energiáramlást is segíti, meg az érzés is fasza (nem simogatós, hanem a nyomással masszírozós )
Kétezerért meg nem is a "luxus" kategóriája. És szerintem nem voltam már vagy két hónapja...
Pont így dobta a gép, hogy mára adott időpontot  a csaj, de így passzolt aztán rendesen a napomba!

Aztán ebédeltetés, fektetés, éééés már el is sétáltam a Fürdőbe szaunázni!
Ugyanis Laci, az a drága férj, akitől kb. mindig értelmes ajándékot kapok (mert annyira tudja, mi kellhet nekem, hogy az csoda!) szóval még a szülinapomra kaptam tőle utalványt a Fürdőbe (reflektálva a "hagyjatok békén egy napig" igényemre).
Megkaptam gavallérosan 5000 forint értékben, hogy amikor megyek, akkor mindenre be tudjam magam fizetni. Ideértve pl. az élménymedencét, meg a vénasszonyoklakta gyógyvizet, meg a szaunafelöntéseket is.
Nagy gálánsan hozzátette anno, hogy természetesen biztosítja  a szabadidőt is az utalvány igénybevételéhez.
Csakhogy eszemben sincs szottyos mamik között melegíteni a seggem a gyógyvízben és még a hullámmedence sem izgat, a felöntések viszont tök későn, csak 18.00-tól kezdődnek, így Laci kb. ma szembesült vele, hogy 5000ért nem egy, hanem öt (!!!) alkalommal el tudok menni szaunázni. :D (És ugye a szabadidőt beígérte erre, hát így járt.)

Úgyhogy ma jutottam oda először a szülinapom óta, marha jó volt, szaunáztam, olvastam órákig.  És ekkor már annyira jól éreztem magam, hogy hazaúton MP3-at hallgattam (amúgy kizárólag futáshoz használom), és az utcán hangosan énekelgettem, hogy:
"Itt nem vagyok idegen, fekszem a szíveden, és hallom, hogy dobog.
A fekhely mellett most is töltve áll, a hűs borospohár,
Itt érzem, otthon vagyok.
Nem is tudod, milyen nagy dolog." 

Igen, néztek furán, de már kevesen voltak az utcán. Meg tényleg nem tudott megrengetni. Egy élmény volt az egész!

Most értem haza, a kölyköket várom, ők a mamánál vagy a Hajninál randalíroznak. Ott tuti nem hiányzom nekik... :D

Majd most olvasom, hogy Magdi pedzette, van hír, hogy BTW újra visszajönne? Mondjuk nem tartom reálisnak (vagyis igazságtalan lenne a többi kiesővel szemben), de már maga a hír is örömet okozott.
És így ma, terveimmel ellentétben mégis megnézem az X-faktort és lehet, hogy még tüdőgyilkos mikrós pattogatott kukoricát is eszem mellé! Jippijjájéééé!

(Ui: Tuuuuudom, hogy visszarakták őket. Olvastam Origón. :D )

2 megjegyzés:

  1. Akkor én is elmesélem, hogy nekem mi volt az elmúlt hét egyik legszebb pillanata. Kaptam egy pillangót, szépen kiszínezve. A hűtőre mágneseztem, hogy mindig lássam. Légyszíves nyomj egy puszit a művésznő feje búbjára a nevemben. Imádom. ;-)
    Anett

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Édes vagy! Hidd el, hogy nekünk az öröm (márhogy legalább ez a pillangó nem a mi hűtőnkre van mágnesezve. :D ).
      Sokat gondolok rád!

      Törlés