2013. nov. 18.

Kinehagyjammá' édesEszterem!

Különösen semmi izgalom. Vagy a francokat nem, de magánéleti, nem gyerekéleti, majd elmesélem később.
Szóval a drágakisfiú mellett a drágakislányról mit is mondhatnék?

Ő egy csoda, de frankón! Ilyen gyereket még nem láttam. Tökéletes.
Ez van, mit rondítsam a témát.

Csak nézz rá! És mondd, hogy nem adja a nevét! (Eszter- jelentése: csillag, bájos lányka)Említettem már a lelkesedésem az új óvodai fotóssal kapcsolatban ugye? :)
Hát vagy 20 ilyen jellegű, természetesmosolyos, szuper képet csináltak Esztiről. El vagyok ragadtatva. (A képet én fotóztam az előhívott papírképről, mert ennyit tudok.)

Koránál fogva nála már nem olyan a fejlődés, hogy egyik napról a másikra változik valami. Hanem hogy egyszercsak feleszmélek, hogy jéééé....
Jééé, már semmiben nem igényel segítséget, megkeni a reggelijét, ruhát választ, felöltözik, elpakol, a gyerekbiztos kupakot simán kinyitja (csak a C vitamin önkiszolgálása miatt tanítottam meg neki), jön-megy, szerintem kb. az oviba is eljutna reggel magától. (Tetszene is neki, az már biztos!)

Rendszeresen összeveszünk ki-kit szeret jobban. Szeretlek, én jobban, én annális jobban, én 2* annyira, én meg 30* annyira. Szerintem ez így okés. :)

Petit imádja, na ez is nagyon okés. Akkor gurul be rá, ha rajzol és Peti belefirkál, vagy legózik és Peti megy rombolni játszani hozzá. Különben meg Peti se kutya. Vagyis, de, néha egészen erős hasonlóságot mutat. :D
Pl. tegnap levideóztam a babázós játékukat. Ez alapjáték... És jajj, de kell röhögnöm mindig! :D Ekkor már fél órája ezt játszották. És Peti még 25*-re is hagyta, hogy befektessék babaként az ágyba...És apám, mozdulatlanul tűri, hogy Eszti elrendezze. Annyira jópofák!


És Eszterem ennyire szépen színez (eddig is ügyes volt, de ezen a képen hátrahőköltem. Mert van változás a pár héttel ezelőttihez képest.) Különben nem is kéne feljegyeznem, hiszen 2,5 év múlva ezt fogom összehasonlítgatni Pepp színezésével.... de sebaj... Kell ez ide, mert itt tart Eszti most.)Direkt jó közelről fotóztam. :)
Úgyhogy egy cseppet sem marad el Pepp imádnivalóságától, csak finomabb stílusban dicsértem, mielőtt megint az vád érne, hogy a poszt alá kellett tenni a felmosóvödröt. :P7 megjegyzés:

 1. Jaj, de édesek a videón! :) A fényképen Eszti pedig tényleg bájos lányka! :)

  Az előző bejegyzéshez: lehet, hogy megharagudol, de ha a lányom csak annyira lenne nyunyó, mint a fiatalúr, talán optimistábban tudnám szemlélni a világot. :P Baszki, már a babajeles dolognál lestem, hogy ifjabb is a kiscsákó, de mégis milyen szépen jelel, míg a leányzóm már akkor is magasról tett a kommunikációra... Na de mindegy, már legalább papírja van róla, hogy ilyen, így könnyebben elnézem neki. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát nem veled fogok vitába szállni, hogy kinek szarabb! :D Különben Petivel van egy sor fizikai veszély, amikről nem meséltem (mert az nekem nem téma, hogy mi baja lehet), szóval lehet mégsem kérnéd.... :P

   Törlés
  2. Remélem nem értettél félre, vitázni sem és versenyezni sem szeretnék ám, ez a fajta magatartás nem mifelénk divatos.
   Fizikai veszély???
   Annyira jól állsz a dolgokhoz, sokat kellene tanulnom tőled, mert én rengetegszer azon rágódom, hogy pl. 5% esélye van arra, hogy felnőttként önálló életet éljen... (de közben erre ötször annyi esély van, mint arra, hogy valakinek autista gyereke legyen, szóval azért mér kezdek optimistább lenni. :D )

   Törlés
  3. Dehogy értettelek, azért mondtam. Mi max. megveregetjük egymás vállát, hogy deszarnekünk. :D
   Fizikai veszéllyel arra céloztam, hogy az egészsége kapcsán van egy csomó dolog, ami nála sokkal magasabb kockázattal jár. Amivel a jelenben nem foglalkozunk. ;)
   Jaaaj, erre az 5%-ra is mondanék valamit... Majd egyszer el is mesélem a korábbi fejlesztős csajunk véleményét az autikról. Tök jó amúgy....

   Törlés
 2. Nagyon jó az új fotós tényleg extra cuki Eszti és nagyon ügyes a színezéssel is! Mi fényévekre vagyunk ettől .

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Erre már egyszer szerintem mondtam, hogy fiú-lány különbség is. Eszti nagyon ügyes ebben. Junior meg hóttuti, hogy valami másban tök ügyi. Nem nagy szám! :)
   (Én meg mondjuk fényévekre vagyok a kastélytortádtól, és tuti, hogy olyan távol is maradok. :D )

   Törlés