2012. szept. 19.

Örömposzt

Már onnantól kezdve az, hogy egyszer azt mondta Abigél (százezer évről kineziológus ismeretség), szóval hosszú-hosszú évekkel ezelőtt ríttam neki, hogy az én életvonalam olyan rövid, hogy max 35. Ránézett és röhögve bejelentette, hogy az tán még 30 se. (Később persze hozzátette, hogy nem az élet hosszát mutatja.)
Úgyhogy emiatt külön örömmel számolhatok be arról, hogy betöltöttem a 28., 30. najóegyefene: 32. életévemet.
Aminek okán rengeteg köszöntést kaptam pl a Fotexnettől, a Maximától, de legjobban a DM-esnek örültem (mert ők küldtek hosszá -15% végösszegi kedvezményes kupont is. :D)

Végignéztem magamon, és a hajam csak kicsit őszül, de tök mindegy, mert festem.
A ráncaim a kozmetikus szerint kb. 28 éves szinten vannak. De ha sokat nevetek, az már meglátszik.
A cicijeim kibírtak 15 hónap szoptatást és 11 hónap intenzív fejést. (Ez már önmagában is csoda, ha már látta valaki, mit művel a mellszívó a mellbimbóval:-vagy 3 cm-re nyújtja. Brrr...)
Ami a nemjó, az a +3 kilóm, ami a nyár folyamán tapadt rám. Nem figyeltem, jól éltem. (Vagyis jöttem-mentem-ettem, söröztem minden este - jó nyarunk volt.)
Értelemszerűen ennek felismerése óta nincs kaja délután 3 után és újra terítékre kerül a sportban való kiteljesedésem.
Szedek Echinaceat, hogy túléljem a telet, a körmöm még mindig narancsos, a telefonom meg piros.

Van egy férjem, aki szerelmemdrágám, igaz nem főzmostakarít, viszont baromi okos. Aki sörhasat eresztget, de újra futni fog (erről még nem tud.) Aki nem érti, hogy a táskáim az évszakoknak megfelelően más színűek és anyagúak, viszont Update tiramisut hoz bónuszajándékba, hogy délután együtt ehessük meg a szülinapomon. (És még Maphrodaphnét és mangót.)

Van egy lányom, aki szemüveges, de ezen kívül csont tökéletes. Aki nem eszi meg az Update tiramisut, ellenben a pólója színéhez választja a ruháját és a csatokat. Aki nem érti a "NEM" szót, ellenben minden zebra előtt megáll a bringájával. Aki nem akarja belátni, hogy naponta csak fél óra DVD-zés engedélyezett délelőtt és fél óra meseTV a szgépen délután, de mégis mindig azt mondja: tök jó fej vagy anya, szeretlek.

Van egy kisfiam, aki egyszer majdnem meghalt, de mégsem. Akiről azt mondták, lehet járni sem fog, és most mászik. Aki csak a piros telefonomat nyomogatva eszik rendesen, de imádta az Update tiramisut (és vele együtt minden süteményt, amit eddig evett). Aki mindenre azt mondja, hogy vauvau és baba, de ha elkezd puszilni, úgy kell eltenni a fejemtől, mert nem hagyja abba. Aki akaratos és nyávog, de mégis tudom a kacagásából, hogy boldog.

Úgy döntöttem, boldog vagyok. (Úristen adjon valaki egy sorsjegyet. MOOOOST! :) )

14 megjegyzés:

  1. Boldog Szülinapot Drága! (Örülök, hogy boldog vagy.)
    Anett

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Veled még van elszámolnivalóm: ma vettem egy futócipőt. :D
      (És ezer éve akarom mondani teférjnek, hogy van kineztapasz a Petőfi S. utcai gyógyászati segédeszköz boltban. Ha még érdekes kérdés.)

      Törlés
    2. Nah ugye! Futócipő jó, futócipő hasznos. :-) Meglátod, hogy jó lesz, csak a holtponton kell legalább egyszer átesni.
      Kinez tapasz kell, mert amit legutóbb vett András (olcsón), az sz.rt sem ér, lejön azonnal. Köszke az infot! :-x

      Anett

      Törlés
  2. én meg sírok....Istenke éltessen titeket nagyon sokáig!!!:)

    VálaszTörlés
  3. Szia Móni! Először is boldog szülinapot kívánok! :) Annyira jól megírtad ezt a bejegyzést, hogy én is elmorzsoltam pár könnycseppet, pedig nem is ismerlek Benneteket, csak így a blogon keresztül. :) Legyen nagyon boldog életed a családoddal együtt továbbra is! :)
    Betty

    VálaszTörlés
  4. én is sírok! rosét ide, de gyorsan ;-)

    VálaszTörlés
  5. Boldog szülinapot, Drága! Nekem is könny szökött a szemembe, pedig posztok olvasása során ez ritkán történik... (Amúgy pedig gyakran. :)) Legyél mindig ilyen boldog! Puszillak

    VálaszTörlés
  6. Boldog szülinapot itt is még egyszer :) úúúgy bírom, hogy még megható posztot is olyan humorosan írsz meg, hogy véletlenül se lehessen ráfogni, hogy nyálas :)

    örömöröm, hogy boldog vagy :D mert mi meg szeretünk.

    VálaszTörlés
  7. baromi jó lett!! imádom az ilyen szösszeneteket

    VálaszTörlés
  8. Mindenkinek köszi a kedves szavakat! Olyan jók vagytok! Mindannyian! :)

    VálaszTörlés
  9. ez egy tökéletes poszt! szeretünk Móni, az ilyen emberek kellenek a Földre :)

    VálaszTörlés