2012. szept. 12.

Kardiológia co, főleg

Tegnap felhívtak a gyerekkardiológiáról, hogy nem lesz a főorvos jövő héten, mennénk-e esetleg... öö... holnap... :)
Naná, hiszen a keddi időpont 8.20 volt, ez hagyján, de két gyerek + 11-re fejlesztés, ami a másik irány a városban és szintén 2 gyerek. Hát nanáhogy mentünk ma!

Eszti a sztár, olyan ütemben hajtotta meg a futóbicaját, hogy simán odaértünk időre az Izsáki útra (az azért nincs olyan közel). Kár volt, mert egy órát kellett várnunk. (Ezelőtt soha ilyen sokat nem.)

A játszószobát pont akkor zárták be (ezelőtt mindig nyitva láttam), de szerencsére zárás előtt a hölgyike még kiküzdött egy nagy műanyag csúszdát a váróba, így Eszti nem unta fullosra magát. Csak félfullosra. De jógyerek, bírta simán.
Petit szépen megetettem a tízórais joghurttal és közben rájöttem, hogy Esztinek nem hoztam. Így ő jobb híján beérte a babakeksszel. :)

A kardiológia eredmény számomra igen meglepő. "Rendben van, nem látható szűkület."
Mer' hova lett? A műtött aortán meglévőre komolyan azt hittem, hogy az van, és az csak rosszabb lehet. Erre most nincs is? Hát miez? Örömboldogság? Naja!

Különben a főorvos ránézett és megkérdezte, hogy vérszegény-e a kölyök. Mondtam "azhát" (vagyis, ha ez megen ilyen látványos, akkor asszem bukta a biocucc...), de rákérdezett, hogy mit eszik a gyermek. Háááát céklát azt nem... (sejtettem ugyanis, hogy ez ügyben nem a Fornettis pogácsafogyasztási szokásainkat szeretné felkutatni). "Húst?" Fogjuk rá. "Jóvan".
Uhh, ezzel túltárgyaltuk az intim szféránkba hatoló kérdést. :)

Eszti visszafelé is jó időt futott, és ha már szirszar kaja, beugrottunk a mekiben egy adag mcnuggets-ért. Hát tehetek én róla, hogy más nincs útközben? (A Szil-coop nem ér, be nem megyek a babakocsi/bringás egyveleggel.)

Délután végre eljutottunk Hangyáékhoz. Szép teljesítmény ez így babalátogatásnak, amikor Kende már 7 hónapos, de voltunk na! Eszti mondta, hogy ő szívesen maradt volna estig (különben este jöttünk el), jól elvolt. Peti. Ő is néha. :)

Holnap délelőtt jönnek családlátogatni az óvónénik (én az hóttuti nem vágom puccba a lakást), mert jön a mamesz is kontrollra, inkább ebédet főzök reggel.
Szóval soha nincs nyugi.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése