2014. ápr. 11.

Most kicsit azért azt érzem, soha nem lesz vége...

Hamar kiderül, miért is érek rá annyira délelőtt 10-kor irogatni...

Peti múlt szerdán hagyta abba az antibiotikumot, az orvos le is csekkolta: hurrá, teljesen egészséges!

Az is volt kerek 3 napig! (Akárhogy nézem, ez új negatív rekord....)
Vasárnap nagyon elkezdett folyni az orra, de akkor még úgy felmerült bennem, hogy hátha megússzuk egy amolyan egyhetes náthával. Hát nem...

Tegnap elvittük dokihoz, akivel ment a diskurzus, hogy hát. Mi legyen az antibiotikummal?

Hát a háta nem tiszta. De a kedve kb. jó. (Megjegyzem nagyon határesetes volt: a nyűgösséges is, meg az, hogy a "semmit nem evett" ebéd utánra elkért csokijával csupán rajzolgatott a terítőre... )
Hát egy hete fejezte be az antibiót, még várhatnánk. De hétvége lesz (másnapig nem biztos, hogy látszik valami, de hétvégére meg nagyon kidőlhet.)
Ráadásul ezer a dolgunk, csak helyre kéne pakolni a kölyköt.

Ma éjszaka jönnek anyuék (meglepibulizni a barátnőjéhez, és nálunk alszanak és persze maradnak még szombaton), szombaton aztán Szabina esküvője... Eszti koszorúslány lesz. Aztán vasárnap meg talán összejön egy kedves, gyerekes randi (még nem biztos, de remélem).
Na, jól jött.

Abban maradtunk végül tegnap, hogy felírta az antibiót, és ha leromlik az állapota, akkor elkezdjük szedni. Ha meg már fel akarom javítani, akkor már tegnap este elindítom.
Úgy döntöttem, adjunk egy esélyt annak a szegénynek gyereknek (nem volt reális elképzelés egyébként), de basszus nagyon sok volt az elmúlt hónapban (1,5 hónapon belül ez a 3. adag), ennél jobbak is voltunk már. Sokkal.
Szóval nem tehetem meg, hogy kényelmi szempontok miatt nem próbáljuk meg kihúzni belőle antibiotikum nélkül.

És reggel már úgy kelt fel, hogy visszafeküdt. Azóta is alszik. Úgyhogy kalap-kabát. Antibió.
(Azzal nyugtatgatom magam, hogy az antibiotikumnál rosszabb dolgokat is szednek gyerekek rendszeresen, szóval fogjam be és kész!)
Holnap esküvő meg minden. Ha gáz van, itt lesz a mama. De szerencsére anyu nagyon profin kezel alvó és hörgő gyereket. (Bár orrszívásban iszonyat béna. :) )

3 megjegyzés:

  1. Jól kijut most nektek is a betegségből! :( Jobbulást Petinek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most csőstül jött! Tudom, jónak panaszkodom, de csak meggyógyul már mindenki! Azt mondta a dokinéni, ilyenkor, tél végére ürülnek ki a készletek, azért dőlnek ki a gyerekek. Node ami sok, az sok! ;) Remélem, ti is javultok!

      Törlés
    2. Nem akarok elkiabálni semmit, de még az inhalátort nem mertem visszatenni a dobozába!

      Törlés