2012. jún. 25.

Borsörpálinka

Első körben köszönöm az aggódó sorokat és emileket. Valószínű drámaibban színeztem meg megint a sztorit, mint a valós helyzet. (Vagy a javulás miatt már feledésbe is merült az extrapara?)

Szóval, amióta közölte a doki, hogy Peti nem vészes, azóta nem izgulok a csúnya köhögésen.
Eszti meg másnap felkelt és semmi... Nem értem, de nem is érdekel, azóta sincs baja...

Viszont kifejezetten megtetszett ez a Manó manna elixíres cucc ötlete Emi, (főleg, hogy alapból Flavinban kezdtem el gondolkodni), de ez legalább gyerekeknek való. Úgyhogy köszi, szerintem beleásom magam a témába kicsit. :)

Így szombaton bejutottunk a Főtérre, még éppen elcsíptük a Pálinkafeszt utolsó napjait.
Ezek mindig olyan jók. Ittünk sört, cidert (annyira imádom kimondani, hogy száááájdöööörrrrr), ettünk libatepertőt, pont úgy mint mindig (kivéve tavaly).


Ez egy makimajomgyerek (ugyan kire ütött???)
(Nem, nem rám, mondtam neki "húzóra", de azt nem értette. :) És az must, eskübecsszó.)Peti részvételét bizonyítja, a képbe belógó napernyő... (Egyébként meg nem fotóztam le, ahogy csüngenek róla a buláta darabkák, mert olyat sokat látni...)


7 megjegyzés:

 1. mekkora édes pocakja van már Esztinek! nagyon vagány. örülök h Petyusz jobban. én szívesen látnám a bulátadarabkás gyereket is :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jááj, ilyet ne is írj, mert apja minnyá előszedi újra a fogyókúraötletét. :D (Amúgy meg látnád a combiját... :) )

   Törlés
 2. Mi is voltunk szombat este, mondjuk már sötét volt.:-) Aszalt gyümölcsöt is vettünk, de hogy az milyen egy rablás! Soha többé nem hagyom magam bepalizni. :-8

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Legközelebb szólj, és szívesen tájékoztatlak, hogy utcai árustól nem veszünk aszalt gyümölcsöt. :) (Én szívtam be párszor a Halottak napi temetőbizniszben.)

   Törlés
 3. Jah, Anett voltam. :-)

  VálaszTörlés
 4. Király képek! :) Örülök, hogy Pepi jobban van! :)

  VálaszTörlés
 5. Nagyon vagány....nagyon cuki a pocakos kép!

  VálaszTörlés