2012. ápr. 16.

Itt csak a videó a lényeg, a többi csak hablaty


Nem, továbbra sincs se ruhám se bugyim, viszont "véletlenül" nálam maradt Laci bankkártyája. (És azt azért tudni kell mindenkinek, hogy jaja, az automata önállóan törölte a kp. felvétel tranzakcióját, de azért a 290 Ft-os költséget felszámolta. Hihetetlenek, de tényleg...)
És nem ettem meg 10 túrórudit sem, csak 2-t, a Snickerset meg nem annyira szeretem (Bounty párti vagyok.)

Jaaa, hogy a kölykök?
Ők megvannak köszi.
Annyira drágák!
Eszti imádja, hogy Peti mindig mosolyog rá, illetve nevet a baromságain. Peti meg ugye imádja, hogy Eszti állandóan szórakoztatja.
Úgyhogy ilyen az, amikor az embernek saját házibohóca van:

édeskéim

Tessék szó nélkül elmenni Eszti ruházata mellett, teljes az önállóság a téren.... (Mondjuk az már kemény, hogy hazajöttünk a sétából szombaton, kimentem a konyhába feltenni egy szem almát párolódni (ha atom béna vagyok is, max 5 perc a dolog), és mire visszaértem, szerkótcserélt. Teljesen - zokni, farmer, póló összeállításból harisnya, szoknya, pulcsi lett.) Néha a haját is ő csinálja...
Jajjj, az kemény ám! :D

Nu, most csak ennyire telik, megint benne vagyunk a "kétalvás sok, se az egy kevés szituban". Úgyhogy megy a délutáni babakocsizás, abban talán hamarabb elszunyál még egy fél órára. (Márhogy  Péterünk.)

Egyébként óraátállításkor király volt, mert aznap csak egyet aludt, és ahhh, de jóvóót, vágyom már rá!
(Mondom ezt úgy, hogy olyan szerencsém van, hogy Eszti hétvégén pl. akkor fekszik le, amikor mondom. Így akkor is együtt alszanak, ha Peti kettőt alszik -olyankor délben vannak ledugva, meg olyankor is, amikor kipróbálom, működhet-e az egyalvás- olyankor meg 2-kor.)
Szóval nekem tényleg csak az életünk megszervezése miatt lenne nagykirály az egyalvás végre! De sajna kevés. Úgyhogy még melós a dolog!

2 megjegyzés: