2011. nov. 16.

Petifrankóság és Esztermentesség

Tegnap elmentünk Pestre GOKI kontrollra.
Mint tudjuk, elég ramaty ott a helyzet idő fronton, ezért amikor fél 12-kor végeztünk, iszonyat boldogok voltunk.
10-re volt az időpontunk és másfél óra alatt lezavarták az egy kör EKG-t és Dopplert, egy kör röntgent és még egy kör dokit is.
Utána még elmentünk kineziológushoz is, ha már Pesten vagyunk.

A kontroll a lehető legjobb eredménnyel zárult.
Benőtt a kamrai lyuk, a pitvari lyuk is csak akkor látszik, ha nagyon akarjuk (már csak tűhegynyi), a szűkület maradt, de semmi aggodalomra nem ad okot, és már nem kell szedni a vízhajtót. Kontroll meg csak fél év múlva.
Hámondomkirályság!

Eszti szívem meg... hajj... már megen a mamánál van.

Úgy indult, hogy anyu szabin, és kunyerálta a kölyköt hétvégére. De nemrég volt hétvégén Pesten, nem akartam nagyon, hogy megint lepasszoljuk.
Aztán eltaláltuk, hogy elvisszük Pestre, anyu meg szórakoztatja kedden (meg magát is).
Naja. Akkor már hadd aludjon ott. Jóvan, ha akar...
("Eszti szeretnél Etumamánál aludni?" Eszti abszolút vádlón: De én szeretek Etumamánál lenni Pesten. - Biztos így is van, mert felkelt az indulás napján hajnali 4-kor. Visszafektettük, majd fél 8-kor keltettük, amikoris nem volt ám ágyban fetrengés. Azonnal táncikolt és bejelentette: mamával vonatozunk: Kőbánya-Kispest és Zugló és páza. Hehe, még mindig a villamos/metró varázsában él. :) )

Valahogy így lett az, hogy tegnap érdeklődtem, hogy ma mikor hozza haza anyu Esztit, amire az lett a válasz, hogy "jaaaa, hát nem érünk rá, csak csütörtökön megyünk."

Esztit nem kell ám félteni, sikongat a telefonban minden alkalommal, amikor meséli, mit csinál. Mondjuk úgy körbe van ugrálva, hogy nem csoda, ha királyul élvezi. (Mi meg magunkban röhögünk itthon Lacival, hogy vajon milyen szinten szivatja ott a népet: csak még egy mesét, még egy utolsót TV-zek, majd megnézem a könyvet utána... stb. Háháhááááá!

És, ha már Eszti nincs itthon, én meg amúgyis bepörögtem a brutálbéna éjszakáinkra, amelyeken szegény Peppinót az óránkénti ébredéseivel legszívesebben a Holdba lőném ki, bevezettem az alvásjavító intézkedéseket.
Ennek első lépése: hirtelen felindulásból cumi kukába kivágása.
Kapja be, amelyik eltalálta, hogy cumizzon a gyerek!
Erről majd később.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése